03 / 05 / 2024

Şahinbey yolları

Şahinbey yolları

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey'in yolları genişliyor!

Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkararak, trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe’den Dutluğa kadar olan kısımda yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Gaziantep'in yolları genişletiliyor!

Yeni mahalle olan bölgelerde dar olan yolları genişletip vatandaşın hizmetine sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey (Mülk), Yeşilköy, Burçkarakuyu, Kızılhisar, Onkoloji Hastanesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yaptı.

Şahinbey Belediyesi yeni imar yolları açıyor!

Şahinbey Belediyesi yeni mahallelerin yollarını açıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, imarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve hızla bir şekilde yaptıklarını belirtti

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın yolları asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları'nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Şahinbey’de kentsel dönüşüm tam gaz!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kahvelipınar Mahallesi’nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi. Yıkımın ardından bölgede yeni konutlar yapılırken, mevcut yollar da genişletilecek.

Şahinbey Belediyesinden yeraltı turizmine büyük adım!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurtuluş savaşında yoğun bir şekilde kullanılan yeraltı mağara ve livasların turizme kazandırılması adına birbirleriyle olan bağlantı yollarının açılması için temizleme çalışmalarının başladığını söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nden rekor asfalt çalışması!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

Şahinbey'de yolların yüzde 95'i yenilendi!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

Şahinbey'de yollar yapılıyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey, hizmete doymuyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey'de konutlar bitmeden yollar açıldı!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanlan daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey Akkent'e spor köyü kuruluyor!

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgede bir ilk olan ve 86 bin 500 metrekare alana yaptıkları Akkent spor köyünün komplike bir tesis olarak yakın bir zamanda halkın hizmetine sunulacağını söyledi...

Şahinbey 4 tarihi binayı kamulaştırıp restorasyonunu tamamladı!

Şahinbey Belediyesi kültürel ve tarihi dokuya sahip çıkarak, Şıh Cami yanında bulunan park, meydan ve sokak yenileme projelerine ek olarak kültür mirası olan 4 tarihi binayı kamulaştırarak, restorasyonlarını tamamladı....

Şahinbey yolları Haberi

Şahinbey yolları

İmarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve nızla bir şekilde belediye ekiplerinin açtığını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şanınbey ilçemiz hızla buyuyor ve gelişiyor. Son 5 yılda 130 bin kişilik nufus artışımız oldu. 


Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz Şuanda kurduğumuz mahallelerimizden bırı Bülbülzade Malıallernizdir. Burası hızla gelişiyor. Alt yapı konusunda Gaski ve imar yollarının açılması noktasında Şahinbey Belediyemiz çalışmalar yapıyor kı vatandaşımız buraya geldiğinde hizmeti hazır olsun. Yanı vatandaş gelmeden hizmeti onun ayağına götürmeyi ilke edindik. Akkent, Mavıkent ve Şahıntepe Mahallemiz venı kurduğumuz mahallelerdir. Bu mahalleler ve Güneş Mahallesinin bir bölümünde imar yollarının açma çalışması devam ediyor.' dedi. 


MUHTAR KURT: " BAŞKANIMIZ HİZMETİ HAZIR HALE GETİRİYOR" 


Bülbülzade Mahalle Muhtarı...