06 / 05 / 2024

Şahinler Holding Almanya projeleri

Şahinler Holding Almanya projeleri

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Peker Holding'ten Düsseldorf’ta 210 milyon euroluk yeni yatırım!

Almanya’da sekizinci, Almanya’nın en gözde şehirlerinden Düsseldorf’ta ikinci büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçen Peker Holding, 210 milyon Euro değerindeki dev proje için düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” adı verilen projenin 24 ayda teslim edilmesi amaçlanıyor.

Peker Holding, Northgate projesinin temelini attı!

Peker Holding, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yaklaşık 60 milyon avroluk Northgate projesinin temelini attı.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

İngiliz gayrimenkul sektörü Peker Holding’in davetinde buluştu!

İngiltere ve Almanya’da geliştirdiği 15 farklı projeyle, Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışındaki en önemli temsilcileri arasında bulunan Peker Holding, yeni yıl resepsiyonunu bu yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenledi.

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Peker Holding rotasını Almanya'ya çevirdi!

Türkiye'deki tecrübesini 6 yıl önce yurtdışına taşıyan ve 14 projeyi hayata geçiren Peker Holding,  projelerini hızlandırdı. 

E1 Holding İstanbul'da hizmet verecek!

Almanya Merkezli E1 Holding’in kurucusu, genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Muharrem Erdoğdu şirketlerinin en son halkasını İstanbul’da kurdu. E1 Uluslararası Gayrimenkul yatırım Hizmetleri A.Ş. adıyla hizmet verecek.

Rönesans Holding, Ballast Nedam NV'nin yüzde 99'unu satın aldı!

Rönesans Holding, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin % 99'unu satın aldı. Teknoloji perakende şirketi BİMEKS, Almanya’da şirket almak için harekete geçti.

Şahinler Holding Almanya projeleri Haberi

Şahinler Holding Almanya projeleri

Bir dönem en büyük tekstil gruplarından biriydi. Sonrasında kardeşler arasında ayrılık yaşandı, grup küçüldü. Almancı dev Şahinler Holding şu sıralar adeta küllerinden yeniden doğuyor. Halen yaklaşık 1 milyar dolar cirosu bulunan holdingin 10 bine yakın çalışanı var. Hazır giyimde Türkiye’nin en büyük üreticilerinin başında gelen grup, İnditex Group, Bestseller, Next, M&S ve Decathlon gibi dünya perakende devlerinin en büyük tedarikçileri arasında. Geçen yıl iplik üretimini bırakan şirket, hazır giyimde ise kapasitesini artırıyor. Club Mega Saray Oteli’yle turizm sektöründe de faaliyet gösteren firma, Antalya’da yeni bir turizm yatırımına daha başladı. Mega-saray Tennis Academy ile temelleri atılan bu yatırımla Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edecek tenisçilerin yetişmesine katkı sağlayacak. Holding, bu sıralar Akdeniz, Ege sahilleri ve İstanbul’da işletmek üzere kiralık otel arıyor.

Şahinler...