05 / 05 / 2024

Şahinler Holding antalya Club Mega Saray

Şahinler Holding antalya Club Mega Saray

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Kalyon Holding 45. yılını kutluyor!

Kalyon Holding’in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi Ortak Aklımızla Geleceğe çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler...

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Kervansaray Holding'ten yeni yatırımlar yolda!

Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. Şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. 

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Antalya Havalimanı Nisan'da TAV'lanacak!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Şener, "Antalya Havalimanı'nın yüzde 50 hissedarı olan IC Grup'tan hisselerini satın alma anlaşması imzaladık." dedi. 

Kırmızıtaş Holding'in sahiplerinden 2'si tutuklandı!

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Kırmızıtaş Holding'in sahibi 3 zanlıdan 2'si için tutuklanma kararı çıkarıldı. 

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

Gold Residence Masa projelerinde 60 ay vade imkanı!

EKŞ Ekşioğlu Holding Antalya'nın Kepez ilçesinde yeni projesine başlıyor. Orman ve deniz manzaralı evlerin yer alacağı projede 60 aya varan vade imkanı ile ödemeler yapılıyor. 

Ekş Ekşioğlu Holding'ten Antalya'ya Gold Residence Urkay projesi!

Ekş Ekşioğlu Holding imzası ile hayata geçirilecek Gold Residence Urkay projesi 18 ayda tamamlanacak. Projede 83 adet daire bulunuyor.

Kervansaray Kundu Oteli 8 aylığına kapatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding, Antalya Kundu'daki otelini belli bir süreliğini kapattığını duyurdu. Süreli kapatma kararına gerekçesini ise, kötü geçen sezon oluşturdu.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Şahinler Holding antalya Club Mega Saray Haberi

Şahinler Holding antalya Club Mega Saray

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine tenis alanı yapılacak.

Yeni Akit'te yer alan habere göre, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içinde yapılacak Mega Saray Tenis Akademisi’nin tanıtımında konuştu. 

Şahin, “Turizm iyi gidiyor ve turizmde büyümek istiyoruz. Tenis aynı zamanda otelimizin kârlılığına sebep oldu. O zaman federasyonun yapacağı her şeye talip olalım dedik. Bu yatırımın 50 milyon dolar olacağını düşünüyoruz. Tenis oynayanlar güzel tesise daha çok gelecek ve biz de dövize katkı sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise sporcuların Mega Saray Tenis Akademisi’nde ücretsiz konaklaması ve tekstil...