01 / 05 / 2024

Şahintepe Spor Parkı son durum

Şahintepe Spor Parkı son durum

Başakşehir Belediyesi’nin’ Her mahalleye bir spor parkı’ Projesi kapsamında hayata geçirdiği tesislerin 3’üncüsü olan Şahintepe Spor Parkı için, ilk harç döküldü. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ,"Başakşehir’i Spor Kenti yapacağız" dedi.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Başakşehir Şahintepe'ye üç yeni park!

Başakşehir Belediyesi ilçe mahallerine yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarla Şahintepe Mahallesi’ne üç yeni park kazandırıldı.

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Bursa Vakıf Parkı şekillenmeye başladı!

Bursa’ya ‘yeşil’ kimliğini yeniden kazandırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi içinde spor sahaları, yüzme havuzu suni gölet ve 250 bin metrekarelik yeşil alan bulunan Vakıfköy Spor ve Kent Parkı, ana hatları ile şekillenmeye başladı.

Şahintepe Spor Parkı son durum Haberi

Şahintepe Spor Parkı son durum


Başakşehir Belediyesi’nin gençleri ve çocukları spora yönlendirmek adına başlattığı "Her mahalleye Bir Spor Parkı" Projesi kapsamında tesislerin 3’üncüsü olan Şahintepe Spor Parkının temeli atıldı. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilecek olan Şahintepe Spor Parkı’nın temel atma törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Baykan ve çok sayıda vatandaş ile çocuk katıldı.

Temel atma töreninde çocuklar unutulmadı. Kendileri için özel hazırlanan oyun stantlarında gönüllerince eğlenen minikler zamanlarını geçirebilecekleri bir tesisinde hizmete açılacak olmasının sevincini yaşadı.


“HEDEF, HER MAHALLEYE BİR SPOR PARKI”

Her mahalleye bir spor parkı hedefleyerek bir proje başlattıklarını belirten Başkan Mevlüt Uysal, “İnşallah tamamlanıp hizmete açılacak bu mekanlarda çocuklar gönüllerince spor yapıp vakit geçirebilecekler. Aileler çocuklar nerede korkusu yaşamayacak. Bu merkezler içerisinde her türlü...