23 / 07 / 2024

Saim Demircan

Saim Demircan

Mercan Ticaret İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi, Saim Demircan, Mercan Hüseyin Demircan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Demircan tarafından kuruldu.

Saim Oğuzülgen'den Kanal İstanbul açıklaması!

Emekli Başkılavuz Kaptan ve Uzakyol Kaptanı Saim Oğuzülgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin Boğaz’daki egemenlik haklarını güçlendirecek” dediği Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Demircan tarafından kuruldu. 

Saim Demircan Haberi

Saim Demircan
Mercan Ticaret İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi, Saim Demircan, Mercan Hüseyin Demircan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. 


Mercan Ticaret İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...