15 / 05 / 2024

Saint-Gobain ürünleri

Saint-Gobain ürünleri

Saint-Gobain Grubu’nun ileri teknolojiyle üretilen yeni nesil levhası Habito, yüksek kalite teknik özellikleri ve kullanıcı dostu çözümleriyle iç mekanlarda yaşam konforunu artıran performans kriterleri sunuyor.

Saint-Gobain Rigips Türkiye Dalga Dalga Değişim bayi toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, “Dalga Dalga Değişim” temalı bayi toplantısını 18-19 Mart tarihlerinde Antalya Royal Holiday Palace’ta gerçekleştirdi.

Saint-Gobain Weber 6. fabrikasını Samsun'da hizmete açtı!

Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 52 ülkede 200'ü aşkın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki altıncı fabrikasını hizmete açmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Saint-Gobain Weber Samsun'da yeni fabrika açtı!

Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen endüstiyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti. Açılışı yapılan fabrika 30 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçti.

Saint-Gobain, Türkiye'de kapsama alanını genişletiyor!

Atlas Zımpara, Türkiye’deki endüstriyel tedarik piyasasından, otomotiv onarımı ve inşaat malzemeleri pazarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyordu.Saint - Gobain, Türkiye'de kapsama alanını genişletiyor.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

ÖİB, Konya Karatay arsasına Zentar Tarım Ürünleri'nden 1.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul adına kayıtlı Konya Karatay Çatalhöyük Mahallesi'nde yer alan 51 bin 331 metrekarelik arsa 1 milyon 800 bin TL teklif veren Zentar Tarım Ürünleri'nin oldu.

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Güçkan, Halil İbrahim Güçkan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çiftci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Saint-Gobain ürünleri Haberi

Saint-Gobain ürünleri

Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, yapı açıları, duvar ve asma tavan sistemleri konularında faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips’in bağlı olduğu Saint-Gobain Grubu tarafından üretilen yeni nesil levha Habito, yüksek yangın dayanımı, akustik performans, darbe dayanımı, yüksek taşıma kapasitesi ve doğrudan vidalama yapılabilme imkânı ile aynı anda birçok performans kriterini sağlayabilen bir yapıya sahip. Son kullanıcıların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yaşam kalitesini artırmak üzere ileri teknolojiyle geliştirilen yeni nesil Habito alçı levhalar, geleneksel duvar sistemlerinin aksine yüksek teknik özellikleriyle ön plana çıkıyor.


Özel bir alet gerektirmeden sıradan bir tornavida ile duvar üzerine vidalamanın yapılabileceği levha sistemleri, kullanıcıya mekanları istedikleri gibi tasarlama ve gerektiğinde yeniden düzenleme imkanı sağlıyor. Tek ahşap vidası ile 15 kg. noktasal yük taşıma kapasitesine sahip olan...