27 / 04 / 2024

Saint-Gobain, Türkiye'de kapsama alanını genişletiyor!

Saint-Gobain, Türkiye'de kapsama alanını genişletiyor!

Atlas Zımpara, Türkiye’deki endüstriyel tedarik piyasasından, otomotiv onarımı ve inşaat malzemeleri pazarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyordu.Saint - Gobain, Türkiye'de kapsama alanını genişletiyor.



Saint-Gobain, Saint-Gobain Aşındırıcılar’ın uzun süredir ortağı olan Atlas Zımpara'yı satın aldı. Gebze’de kaplanmış aşındırıcı üretim tesisi bulunan Atlas Zımpara, Türkiye’deki endüstriyel tedarik piyasasından, otomotiv onarımı ve inşaat malzemeleri pazarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyordu.

 

Bu yatırımla birlikte Türkiye’deki varlığını güçlendiren Saint Gobain, kısa zaman önce Eskişehir'de yeni bir taşlama ve kesme taşı fabrikasını işletmeye başladı. Ekipman bakımından önde gelen fabrikalardan biri olan Eskişehir’deki bu tesis hem Türkiye'ye hem de Orta Doğu ve Orta Asya'ya hizmet veriyor.

 

Türkiye’deki bu gelişme, aşındırıcı maddelerin yerel bir endüstriyel merkezden müşterilere verimli bir şekilde sunulmasını sağlıyor ve Grubun hızla büyüyen ülkelerdeki gelişiminde önemli bir adım teşkil ediyor.

 


Geri Dön