09 / 05 / 2024

Saint Gobain kapsama alanı

Saint Gobain kapsama alanı

Atlas Zımpara, Türkiye’deki endüstriyel tedarik piyasasından, otomotiv onarımı ve inşaat malzemeleri pazarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyordu.Saint - Gobain, Türkiye'de kapsama alanını genişletiyor.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Zorunlu sigortada yeni dönem başlıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, DASK yerine zorunlu afet sigortasının geleceğini açıkladı. Buna göre, hem kapsam hem de tazminatlar yükselecek. Belirtilen kapsama eşyaların da gireceği açıklandı.

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Kısmi emeklilikle ilgili son düzenlemeler netleşti! Artık 3600 prim günü olanlar bu haktan yararlanabilecek 

SGK, 15 yıllık hizmet süresini tamamlamış ve 50-55 yaşında olanları kapsama alacak. Bu düzenleme kadın, erkek ve memur fark etmeksizin herkesi ilgilendiriyor! Artık 3600 prim günü olanlar yararlanabiliyor. İşte kısmi emeklilik ile ilgili son düzenleme detayları... 

Öğrenciye vergisiz telefonda geri sayım başladı! iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son günlerde gündemde yer alan vergisiz telefon ve bilgisayar konusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruldu. üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade etti. Peki iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Esnaflar dikkat! Prim müjdesinin kimleri kapsadığı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnafın prim ödeme gün sayısının 7 bin 200'e indirildiğini duyurdu. Sosyal güvenlik uzmanı Erdursun, kararın basit usullü işletmeleri kapsama ihtimalinin daha yüksek olduğunu ifade etti. İşte tüm detaylar...

EYT açıklaması: ‘Onlar da kapsama dahiller…’

23 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla 3 yıldan az hizmeti bulunan Emekli Sandığı ve Bağ-Kur çalışanlarının EYT'li sayılmadığına ilişkin iddialara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık iddiaların doğru olmadığını ve o kişilerin de EYT'li sayıldığını belirtti.

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

Son dakika! Ak Parti’den açıklama geldi! EYT o gün çıkıyor!

EYT düzenlemesinde çalışmalar devam ederken, kapsama girecek milyonlarca vatandaş emeklilik için gün sayıyor.  EYT’nin ne zaman yasalaşacağına dair Ak Parti’den son dakika açıklaması gönüllere su serpecek.

Aman dikkat! Emeklilik hayalinizi yakmayın! Bunu yapanın emekliliği bile iptal olabilir!

EYT düzenlemesinin gelişiyle birlikte kapsama girmese de milyonlarca çalışan emeklilik hayali kurmaya, ne zaman emekli olacağını hesaplamaya başladı. Gerekli şartları yerine getirince herkes emekli olabiliyor, ancak bazı durumlar var ki, bunu yapanların emeklilik hakkı bile elinden alınabilir.

Vergi affı paketinde kimler var? Sigorta prim borçlarını da kapsayacak mı?

Toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren vergi borcu affının geniş kapsamlı olması bekleniyor. Peki pakette kimler ve hangi borçlar yer alacak?  Kapsama girenler borç yapılandırmasını nasıl yapacak?

Bazı emekliler daha şanslı! 2023’te emekli olanlar ne kadar maaş alacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi,  kapsama girsin ya da girmesin milyonlarca çalışanın emeklilik hayalini tekrar canlandırdı. Pek çok kişi ne zaman emekli olacağını hesaplıyor, sosyal güvenlik kurumunun sayfasından maaşını hesaplayarak, gelirinin ne olacağını öğrenmeye çalışıyor.

Saint Gobain kapsama alanı Haberi

Saint Gobain kapsama alanı

Saint-Gobain, Saint-Gobain Aşındırıcılar’ın uzun süredir ortağı olan Atlas Zımpara'yı satın aldı. Gebze’de kaplanmış aşındırıcı üretim tesisi bulunan Atlas Zımpara, Türkiye’deki endüstriyel tedarik piyasasından, otomotiv onarımı ve inşaat malzemeleri pazarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyordu.

Bu yatırımla birlikte Türkiye’deki varlığını güçlendiren Saint Gobain, kısa zaman önce Eskişehir'de yeni bir taşlama ve kesme taşı fabrikasını işletmeye başladı. Ekipman bakımından önde gelen fabrikalardan biri olan Eskişehir’deki bu tesis hem Türkiye'ye hem de Orta Doğu ve Orta Asya'ya hizmet veriyor.

Türkiye’deki bu gelişme, aşındırıcı maddelerin yerel bir endüstriyel merkezden müşterilere verimli bir şekilde sunulmasını sağlıyor ve Grubun hızla büyüyen ülkelerdeki gelişiminde önemli bir adım teşkil...