04 / 05 / 2024

Esnaflar dikkat! Prim müjdesinin kimleri kapsadığı belli oldu

Esnaflar dikkat! Prim müjdesinin kimleri kapsadığı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnafın prim ödeme gün sayısının 7 bin 200'e indirildiğini duyurdu. Sosyal güvenlik uzmanı Erdursun, kararın basit usullü işletmeleri kapsama ihtimalinin daha yüksek olduğunu ifade etti. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'deki mitingde yaptığı açıklamada küçük esnafın prim ödeme gün sayısının 7 bin 200'e indirildiğini duyurdu. Peki süreç nasıl olacak, tüm esnafı kapsayacak mı? 

TGRT Haber’de sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun, kararın basit usullü işletmeleri kapsama ihtimalinin daha yüksek olduğunu belirtti.  Erdursun, ayrıca 3 ile 31 Mart arasında emeklilik için başvuranların bayram ikramiyesini 9 Mayıs’ta hesaplarında göreceklerini ifade etti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön