04 / 05 / 2024

Sait Cemal Türek

Sait Cemal Türek

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MOSB) yeni idari binası ve sosyal tesislerinin yer aldığı yerleşke ile yenilenen gümrük binası hizmete açıldı. Ayrıca spor tesislerinin ve fiber optik kablo döşenmesi projesinin temeli atıldı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi, 45 yıllık deneyimi, kapsamlı, kaliteli ve uygun maliyetli hizmet ve altyapı olanakları, uluslararası havaalanına, limanlara, çevre yollarına, turistik yerlere ve İzmir'e yakınlığı avantajlarına sahiptir.

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Erduran tarafından kuruldu.

Pledge İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pledge İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yiğit tarafından kuruldu.

Akaryakıt zammının ardı arkası kesilmiyor! Araç kullanmak artık yürek ister

Akaryakıt fiyatları artık durdurulamıyor. Seçim döneminde 19 lira seviyelerine seyreden akaryakıt fiyatları yeni zamla birlikte neredeyse iki katına çıkacak. Böylece motorinde seçim sonrası iki aydaki zam oranı yüzde 89,9’a ulaştı. İşte motorin ve benzinden güncel fiyatlar...

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Araç sahiplerine yürek yakan kara haber! Bu akaryakıt zammı kontak kaptıracak! Akaryakıta zam mı geldi?

Son dakika haberlerine göre, vatandaşlar ekonomi gündemini yakından takip ederken akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmelere odaklanmış durumda. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, 20 Haziran Salı günü motorin fiyatlarına bir zam daha geleceği konuşuluyor...

BİM’de ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düştü!

BİM’in merakla beklenen 9 Haziran tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de bu hafta, ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran 2023...

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Luxell Börekçi Midi Fırın ergonomik ve pratik bir ürün olup pek çok farklı yemeğin pişirilmesini sağlayarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Peki midi fırının özellikleri neler ? 

Sait Cemal Türek Haberi

Sait Cemal Türek

MOSB Yönetim Kurulu başkanı Sait Cemal Türek, " Hayata geçirdiğimiz her proje diğer OSB'ler tarafından örnek alınıyor" dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ege Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç, kentin Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da, MOSBPARK'ın örnek bir kampüs haline geldiğini belirterek, "Manisa ölçeğinin üstünde bir standartta güzel işler yapılmış. OSB okul yönetimini, sağlığı, lokantacılığı bizden iyi yapıyor" dedi. 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulan yerleşkede, modern idari bina, itfaiye, laboratuvar, güvenlik, teknik hizmetler binası gibi bölümler yer alıyor. 


Sabah...