26 / 07 / 2024

sakarya 2015 ihaleleri

sakarya 2015 ihaleleri

Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 30 dönümlük hal arazisini satışa çıkardık. 16 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından yeni hal binası ile ilgili de çalışmalarımızı başlatacağız. Esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

SGK, Ankara, Yalova, Sakarya'da arsa, arazi ve bina satıyor! 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, Yalova, Sakarya'da yer alan 36 adet arsa, arazi ve binayı satıyor. Peki 3 şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı!

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde 2015 yılında inşasına başlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Reysaş GYO Sakarya Arifiye arsası değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye Yukarıkirezce'de 2857 ada- 46 parselde yer alan arsasının 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

Sakarya'da 2015 yılında 237 riskli bina yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2015 yılında 102 riskli yapı başvurusunda bulunulduğu belirtilerek, toplamda 295 yapının riskli ilan edildiği kaydedildi. Bu binalardan 237'sinin yıkılarak yerlerine daha güvenli ve modern binaların inşa edildiği açıkland

Sakarya Erenler'de 2015'te 358 yapıya inşaat ruhsatı verildi!

Sakarya Erenler Belediyesi, devam eden yatırımlarla ilçenin bir cazibe merkezi haline geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, özellikle Uluyol bölgesi ve Küçüktepe mevkiindeki yatırımların arttığına dikkat çekildi.

Sakarya Taraklı TOKİ kura satışları 2015!

TOKİ Sakarya Taraklı'da daire fiyatları 74 bin 947 TL'den başlıyor. 180 aya varan vade uygulanan projede 43 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte Sakarya Taraklı TOKİ kura satışları 2015 detayları...

TOKİ Sakarya Taraklı projesi kura çekilişi!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı Sakarya Taraklı projesinde yer alan 43 adet konut için “Konut Belirleme Kurası” çekilecek. Kura çekilişi 04 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Sakarya Taraklı kura çekimi 2015!

TOKİ Sakarya Taraklı'da yer alan 43 adet konut satışa sunuluyor. Projede 75,11 metrekare ve 120,77 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. İşte TOKİ Sakarya Taraklı kura çekimi 2015 detayları...

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Toplamda 43 adet dairenin satışa sunulacağı Sakarya Taraklı TOKİ Evleri son başvuru tarihi 16 Ekim 2015 olarak belirlendi.

sakarya 2015 ihaleleri Haberi

sakarya 2015 ihaleleri


Sebze ve Meyve Hali arazisinin satışı ile ilgili ihale hazırlıklarının tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 30 dönümlük hal arazisini satışa çıkardık. 16 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından yeni hal binası ile ilgili de çalışmalarımızı başlatacağız. Esnafımıza hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de bulunan Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali arazisinin satışı ile ilgili ihale hazırlıklarının tamamlandığını açıkladı. Daha önce Başkan Toçoğlu yaklaşık 30 dönümlük hal arazisinin satışa çıkarılacağını duyurmuş, hal esnafı ile ortaklaşa hayata geçirilecek yeni hal binası ile ilgili çalışmaların ise başlatılacağını belirtmişti.16 Nisan Perşembe günü hal arazisinin satış ihalesinin gerçekleştirileceğini hatırlatan Başkan Toçoğlu, çalışmaların esnafa hayırlı olmasını temenni etti.


Yeni Hal Binası

Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak arzumuz meyve sebze sektörünün potansiyeli ve halin işleyişine modern...