02 / 07 / 2024

Sakarya Afet Kordinasyon Merkezinin temeli ne zaman atılacak

Sakarya Afet Kordinasyon Merkezinin temeli ne zaman atılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL’lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.

Sakarya AKOM'da yer alan iş yerlerinin ihalesi yapıldı!

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerlerinin satış ihalesi gerçekleştirildi. 

Sakarya AKOM'daki iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Sakarya Afet Merkezi’ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında yer alan iş yerleri 25 Ocak 2018'de ihaleye çıkacak.

Sakarya Akom binası hizmete girdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel ve ulusal basın mensupları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan yeni itfaiye binası ve Afet Koordinasyon Merkezi projelerini inceledi.

Sakarya'daki yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Şehrin afet yönetim altyapısına kısa süre içerisinde kazandırılacak olan yeni İtfaiye Binası’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “13 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızın artık sona geldiğini görüyoruz." dedi

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında inşa edilen şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yeri 12 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi projesi içerisinde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Nisan Salı günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, Toçoğlu, “Afet Koordinasyon Merkezi projemizde çalışmalar oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor" dedi.

Sakarya Büyükşehir’den afet yönetim altyapısına katkı!

AKOM’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Olası bir afet durumunda planlama ve koordinasyon Afet Koordinasyon Merkezimizden sağlanacak.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi 2016'da tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya'da afet bölgelerine imar izni!

Sakarya Büyükşehir Meclisi, afete maruz bölgeler için imar planı düzenlemesi konusunda Büyükşehir Belediyesi’ne imar izni verdi.

Sakarya Büyükşehir’e afet yetkisi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 14 Aralık Pazartesi günü toplanıyor. Mecliste, Bakanlar Kurulu’nu ‘Afete Maruz Bölge Kararı’ aldığı bölgeler ile ilgili gündem maddesi görüşülecek. İşte toplantının ayrıntıları...

Sakarya Afet Kordinasyon Merkezi'nin temeli ne zaman atılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL’lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.

Sakarya Afet Kordinasyon Merkezinin temeli ne zaman atılacak Haberi

Sakarya Afet Kordinasyon Merkezinin temeli ne zaman atılacak

Toplu Temel Atma Töreni öncesinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “1 Kasım akşamı dediğimiz gibi Sakarya ve Türkiye’de elde ettiğimiz bu büyük demokrasi zaferi bizim değildir. Bu başarı milletimizindir. Milletimizden aldığımız güç ile seherle birlikte çalışmalarımızı başlattık. Yeni projeler için kurmaylarımız ile bir araya geldik. Belediyeciliğin her bir kaleminde yeni çalışmalar için düğmeye bastık. 13 Kasım Cuma günü saat 13.00’da gerçekleştireceğimiz Toplu Temel Atma Töreni ile yeni yatırımlar için yola çıkıyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki Büyükşehir ek hizmet binası önünde gerçekleştirilecek törenimize tüm hemşerilerimiz davetlidir. Sakarya’ya hayırlı olsun" dedi.


AFET KOORDİNASYON MERKEZİ

Şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nin temelinin atılacağını ifade eden Toçoğlu, "Daha önce de projeyi kamuoyuna duyurduk. Dünya’daki benzer örneklerini inceledik, projemiz tüm teknolojik donanımı ile şehrimize kazandırılacak. Böylelikle...