15 / 05 / 2024

Sakarya AKM ihalesini kim kazandı

Sakarya AKM ihalesini kim kazandı

13 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen AKM ihalesinin sonucu ile ilgili olarak BELPAŞ A.Ş.’den açıklama yapıldı. BELPAŞ A.Ş Sakarya AKM ihalesinin iptal edildiğini duyurdu...

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Sakarya Şehir Hastanesi'ne start verildi!

Sakarya'da yapılması planlanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesini kazanan firma belli ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara başlayıp hastane projesine başladı.

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

Sakarya Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesisi ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı, Sakarya'nın Sapanca, Geyve,Akyazı,Adapazarı, Karasu ve Pamukova ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulün irtifa hakkı tesis ihalesini gerçekleştirecek. İhale bedeli toplam 39 milyon 131 bin 233 TL olan gayrimenkuller 15 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek.

Sakarya 54. Cadde, 28 ayda tamamlanacak!

Sakarya’nın önde gelen ilçelerinden Serdivan’da belediyenin vizyon projesi olarak görülen 54. Cadde’nin ihalesini alan Turkmall ve YU Group ortak girişimi, proje kapsamında ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına renk getirecek.

Tayyar Akkurt: AKM yıkılmalı!

Akşam Gazetesi köşe yazar olan Mehmet Ali Ergün, Atatürk Kültür Merkezi'nin ihalesini kazanan Taca İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt ile konuştu. Akkurt, AKM'nin biran önce yıkılıp tekrar yapılması gerektiğini söyledi.

Sakarya Arifiye'ye çok amaçlı sosyal tesis inşa ediliyor!

Sakarya Arifiye Cumhuriyet Mahallesine yapılan çok amaçlı sosyal tesisin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Arifiye Belediyesi, tesisin yapım ihalesini 16 Şubat 2015 tarihinde yaptı.

Sakarya Serdivan'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Sakarya Serdivan ilçesinde, belediye tarafından 2 adet arsa toplam 9 milyon 798 bin 698 TL tahmini bedelle ihale edilecek. Serdivan Belediyesi, arsaların ihalesini 23 Eylül'de yapılacak...

Sakarya AKM 9 Temmuz'da tekrar ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş., Adapazarı Kültür Merkezi'nin 118 aylığına kiralanması için 9 Temmuz Çarşamba günü, saat 14.30 ’da tekrar ihaleye çıkıyor.

Sakarya AKM ihalesi iptal edildi!

13 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen AKM ihalesinin sonucu ile ilgili olarak BELPAŞ A.Ş.’den açıklama yapıldı. BELPAŞ A.Ş Sakarya AKM ihalesinin iptal edildiğini duyurdu...

Sakarya AKM ihalesi canlı yayınlanacak!

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen AKM ’nin 13 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek olan ihalesi Büyükşehir Belediyesi ve BELPAŞ internet sitelerinden canlı yayınlanacak.

Sakarya AKM ihalesini kim kazandı Haberi

Sakarya AKM ihalesini kim kazandı


13 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen AKM ihalesinin sonucu ile ilgili olarak BELPAŞ A.Ş.’den açıklama yapıldı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. tarafından 13 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen Adapazarı Kültür Merkezi ihalesinin sonucu ile ilgili bir açıklama yapıldı. BELPAŞ A.Ş.’den yapılan açıklamada ihalenin gerekli rekabet koşullarının oluşmadığı gerekçesiyle iptal edildiği belirtildi.



Sakarya Büyükşehir...