06 / 05 / 2024

sakarya akom ihalesini kim kazandı

sakarya akom ihalesini kim kazandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Afet Koordinasyon Merkezi ve bölgede yer alacak eczanelerin ihalesi gerçekleştirildi, yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi.

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Sakarya Şehir Hastanesi'ne start verildi!

Sakarya'da yapılması planlanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesini kazanan firma belli ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara başlayıp hastane projesine başladı.

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

Sakarya Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sakarya AKOM'da yer alan iş yerlerinin ihalesi yapıldı!

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerlerinin satış ihalesi gerçekleştirildi. 

Sakarya AKOM'daki iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Sakarya Akom binası hizmete girdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel ve ulusal basın mensupları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan yeni itfaiye binası ve Afet Koordinasyon Merkezi projelerini inceledi.

Sakarya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesisi ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı, Sakarya'nın Sapanca, Geyve,Akyazı,Adapazarı, Karasu ve Pamukova ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulün irtifa hakkı tesis ihalesini gerçekleştirecek. İhale bedeli toplam 39 milyon 131 bin 233 TL olan gayrimenkuller 15 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek.

Sakarya 54. Cadde, 28 ayda tamamlanacak!

Sakarya’nın önde gelen ilçelerinden Serdivan’da belediyenin vizyon projesi olarak görülen 54. Cadde’nin ihalesini alan Turkmall ve YU Group ortak girişimi, proje kapsamında ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına renk getirecek.

Sakarya AKOM projesinin yüzde 75’i tamamlandı!

AKOM ve eczanelerin yer aldığı projede gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “AKOM projesinin yüzde 75’lik kısmını tamamladık" dedi.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yerinin ihalesi gerçekleşti!

AKOM Projesi’nde yer alan eczanelerin satış ihalesi gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim, "İhaleye katılım sağlayan isteklilere teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yerinin ihalesi 12 Mayıs'ta!

AKOM Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, ihale şartnamelerinin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi.

Sakarya AKOM işyeri ihalesi için başvurular başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, AKOM’un alt katında bulunan dükkanlar için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, isteklilerin bugünden itibaren ihale şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebileceği belirtildi.

sakarya akom ihalesini kim kazandı Haberi

sakarya akom ihalesini kim kazandı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi ve bölgede yer alacak eczanelerin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. Gerçekleştirilen ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Projemizin şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 2 firma teklif sundu. Komisyonumuzun gerekli değerlendirmeleri yapmasının ardından sonuç kamuoyuna duyurulacak” diye konuştu.


2 Firma Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi AKOM binası ve eczanelerin yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle:


Serkan Kıyatsıl, Gök-Ser İnşaat 7.149.000,00 TL,


Elmas Yapı Mühendislik Limited Şirketi - Şamil Dedeoğlu iş ortaklığı, 6.160.000,00 TL.



Sakarya Büyükşehir...