06 / 07 / 2024

Sakarya Akyazı içme suyu ihalesi

Sakarya Akyazı içme suyu ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Alanya’ya 34 bin metre içme suyu hattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 18 milyon TL yatırımla 34 bin metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşüyor.

Kırşehir içme suyu isale hattı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlacanak?

Yaşar Bahçeci, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Kırşehir içme suyu isale hattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve Murat Tekşut'tan bilgi aldı.

Silvan İçme Suyu Temin Projesi'nin inşaatı başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Silvan’ın içme suyu sistemini tamamen yenileyecek projenin startını verdi. Projeyle, Silvan’a 130 kilometre içme suyu şebekesi yapılacak.

NASA Mars için şişme ev tasarladı!

Mars’a 2030’a kadar insan göndermeye hazırlanan ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), asronotların konaklayacağı bir şişme ev tasarladı. NASA mühendisleri ‘Bigelow’ adını verdikleri ilk şişme modülü Uluslararası Uzay İstasyonu’nda deneyecek.

Dereboğazı İçme Suyu Tüneli'nde ışık göründü!

Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışmasındaki 320 metrelik tünel tamamlandı. 320 metrelik tünellin tamamlanması dolayısıyla tünel çıkışı kurdele kesildi ve kazasız belasız inşaatın tamamlanması için kurban kesildi.

Yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendiğini belirtti. Eroğlu, Türkiye'de susuz şehir kalmaması için hedefler belirlediklerini vurguladı.

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda son durum ne?

Zile'nin içme suyunu karşılayacak olan Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışmasını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Milletvekili Celil Göçer yapılacak olan barajla Zile arıtılmış suya kavuşacak dedi.

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda tünel çalışmaları başladı!

Zile'nin içme suyunu karşılayacak olan Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışması hızla devam ediyor. Baraj çalışmasında 350 metre uzunluğundaki tünel çalışmasında şuana kadar 200 metrelik tünel kazıldı.

Ordu İkizce içme suyu arıtma tesisine kavuştu!

Ordu’nun içme suyu sorunlarını çözmek amacıyla altyapı yatırımlarını tek tek hayata geçiren OSKİ, İkizce ilçesine daha temiz ve yeterli içme suyu sağlamak amacıyla başlattığı çalışmayı tamamladı.

AVM'lerin ciroları yeme-içme bölümleriyle yükseliyor!

AVM'lerin yeni rekabet alanı yeme-içme bölümleri oldu. Yeme-içme alanları eskiden yüzde 7-8 Tik yer kaplarken, bu oran son dönemde yüzde 20'lere kadar çıktı. Hatta bazı konsept projelerde yeme-içme alanlarının payı yüzde 30'ları buluyor.

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu hattı inşa çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Sakarya Akyazı içme suyu ihalesi Haberi

Sakarya Akyazı içme suyu ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi. Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Akyazı ilçemizde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçeye bağlı Kuzuluk Mahallemizde 53 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Bu projemiz büyük oranda tamamlandı. İnşallah şimdi de bölge için içmesuyu yatırımını başlatacağız” diye konuştu.


10 milyonluk yatırımla ilçeye 79 kilometrelik içmesuyu hattının inşa edileceğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “İçmesuyu projemizin ihalesi yapıldı. Akyazı’ya 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve bin 500 metreküplük su deposu inşa ediyoruz. Çalışmamız ilçenin gelecek nüfus projeksiyonuna göre hazırlandı. Ballıkaya Barajı ile entegre olacak yaklaşık 10 milyonluk yatırımla bölgenin içmesuyu geleceğini garanti altına...