05 / 05 / 2024

sakarya altındereye doğalgaz ne zaman gelecek

sakarya altındereye doğalgaz ne zaman gelecek

Altındere İçmesuyu Yatırımlarının açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2 Milyon TL’lik yatırımın hayırlı olmasını temenni etti. Toçoğlu, “İnşallah, Altındere Beldemiz 2015’te doğalgaza kavuşacak” diyerek de müjde verdi...

Doğalgaz faturasını düşürmenin 12 altın kuralı! İşte detaylar!

Doğalgaz faturası, kış aylarının gelmesi ile başınızı arıtan bir dert olmasın! İşte basit ve etkili doğalgaz faturasını indirmenin püf noktaları!

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Doğalgaz fatura desteği ile ilgili flaş gelişme! 1.150 lira hesaplara yatacak!

Devlet tarafından ısınma desteği adı altında kömür yardımından sonra 2022 yılı ile birlikte doğalgaz faturası desteği de eklendi. Doğalgaz faturası destek ödemelerinin ne zaman verileceği ihtiyaç sahipleri tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 doğalgaz faturası desteği ne zaman verilecek?

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Belçika'da doğalgaz patlaması: 3 bina çöktü! 

Belçika'da meydana gelen doğalgaz patlamasında 3 bina çöktü. Çöken binaların altında insanların olduğu belirtildi. 

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya doğalgaz dağıtım sistemi yapımı için acele kamulaştırma!

Sakarya ilinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Doğalgaz güvence bedeli iade süresi 15 güne çıktı!

Doğalgaz güvence bedeli; İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla aldığı bedel oluyor. Bu bedel, aboneliğin sonlanması halinde geri iade ediliyor..

Sakarya'da doğalgaz revize çalışmaları sürüyor!

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, kentte 3 ilçede doğalgaz rezervi bulunmasına ilişkin, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının gözetimi ve denetiminde arama çalışmaları sürüyor" dedi.

Türkiye'nin yer altı depolarında 16 günlük doğalgaz stoğu bulunuyor!

Uçak krizi nedeniyle Rusya’nın doğalgazı kesmesi halinde Türkiye’nin yeraltı depolarında 16 günlük stok bulunuyor. Tuz gölü ve Mersin’deki depolar ise en erken 2017’de tamamlanacak.

Doğalgaz güvence bedelini kim öder?

İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğalgaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedel "Doğalgaz güvence bedeli" oluyor. Peki, doğalgaz güvence bedelini kim öder?

Doğalgaz güvence bedeli nasıl geri alınır?

İGDAŞ Doğalgaz güvence bedelini, alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğalgaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında alıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli nasıl geri alınır?

Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı inşaatı bu ay başlayacak!

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz'in altından geçerek Trakya'ya gidecek olan Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde Rusya'nın bu ay inşaata başlayabileceğini söyledi.

sakarya altındereye doğalgaz ne zaman gelecek Haberi

sakarya altındereye doğalgaz ne zaman gelecek


Altındere İçmesuyu Yatırımlarının açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2 Milyon TL’lik yatırımın hayırlı olmasını temenni etti ve beldeye yeni bir müjde verdi. Toçoğlu, “İnşallah, Altındere Beldemiz 2015’te doğalgaza kavuşacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin büyük desteğiyle hayata geçirilen Altındere İsale-Şebeke Hattı, abone bağlantıları ve su deposunun açılışı gerçekleştirildi. Altındere Belediyesi önünde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Altındere Belediyesi, Büyükşehir’in hizmet alanının dışında kalan bir bölgemizdi. Belde...