23 / 07 / 2024

sakarya Arifiye Yüksek Hızlı Tren Garıı göçük

sakarya Arifiye Yüksek Hızlı Tren Garıı göçük

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve özel sektör tarafından yapılan Arifiye Yüksek Hızlı Tren Gar inşasında, binanın ikinci katında iskele çökmesi sonucunda 6 işçinin yaralandığını bildirdi...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sakarya, Arifiye, 256 ada, 9 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye arsaları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye arsasına ilişkin hazırlanan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sakarya Arifiye Köprüsü tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Unigarden'da yüksek kira getirisi avantajı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakika mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi fırsatı sunuluyor...

Unigarden'da yüksek kira getirisi fırsatı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi sunuluyor...

Unigarden'da 800 TL yüksek kira avantajı!

Fixus Yapı imzası ile Sakarya'da yükselen Unigarden, uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi ile de yatırımcısının yüzünü güldürüyor...

Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı sunuluyor. Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den başlıyor..

Sakarya Söğütlü Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Meslek Yüksek Okulu’nun temelini attı.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

sakarya Arifiye Yüksek Hızlı Tren Garıı göçük Haberi

sakarya Arifiye Yüksek Hızlı Tren Garıı göçük

TCDD Genel Müdürlüğü, Arifiye Yüksek Hızlı Tren Gar inşasında, binanın ikinci katında iskele çökmesi sonucunda 6 işçinin yaralandığını bildirdi.


TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 17.26'da TCDD tarafından ihale edilen ve özel sektör tarafından yapılan Arifiye Yüksek Hızlı Tren Gar inşasında, binanın ikinci katında iskele çökmesi olayının yaşandığı belirtildi.


Olayda inşaatta çalışan 6 işçinin yaralandığını anlatılan açıklamada, yaralıların Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı kaydedildi.


Açıklamada, konuyla ilgili TCDD tarafından olay ve yüklenici firma hakkında inceleme başlatıldığı...