29 / 04 / 2024

Sakarya Arifiyede kanalizasyon hattı çalışmaları

Sakarya Arifiyede kanalizasyon hattı çalışmaları

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. 4 milyonluk yatırımımızla bölgenin kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz” dedi.

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı SASKİ'ye emanet!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Yeni Sakarya Stadyumundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Sakarya'nın altyapısına 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Sakarya'ya 10 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Sakarya Arifiyede kanalizasyon hattı çalışmaları Haberi

Sakarya Arifiyede kanalizasyon hattı çalışmaları

KARAAPTİLER

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Arifiye Karaaptiler Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmalarının başladığını açıkladı. Rüstem Keleş, “Geçtiğimiz günlerde projemizin ihalesini gerçekleştirmiştik. İhalenin sonuçlanmasının hemen ardından bölgede kanalizasyon hattı çalışmalarımıza başladık. İnşallah projemizin tamamlanmasıyla Karaaptiler Mahallesi sağlam altyapıya kavuşacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

15 KİLOMETRELİK HAT

Rüstem Keleş, “Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. SASKİ olarak tüm mahallelerimizi sağlam altyapıya kavuşturuyoruz. 4 milyonluk yatırımımızla bölgenin kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla bölgede uzun yıllar atıksu sorunu yaşanmayacak. Ayrıca çalışmalarımız kapsamında bölgeye terfi merkezi inşa edeceğiz. İnşa edeceğimiz kanalizasyon hattı ile terfi merkezine ulaşacak atıksular, arıtma tesislerinde arıtılarak doğal ortama deşarj edilecek” ifadelerini kullandı.



Yeni...