06 / 05 / 2024

sakarya bahçem park

sakarya bahçem park

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Atlantis Bahçem yüzde 50 peşin, kalanını krediyle ödeme fırsatıyla satışta! 

Atlantis Bahçem projesinde yüzde 50 peşin kalanı sene sonuna taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Atlantis Bahçem'de konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

Rize'de ismi değiştirilen yapılar ve Millet Bahçesi TBMM'de!

2002 yılı sonrasında Rize'de isim verilen veya ismi değiştirilen yapılar ve Fındıklı Belediyesince yapılmak istenen Millet Bahçesi Parkı isim değişikliğine onay verilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İskenderun ziraat bahçesi park alanı oluyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geçtiğimiz aylarda belediyeye devri yapılan ziraat bahçesinde Türkiye'nin en güzel parklarından biri yaparak yeni bir yaşam alanı yaratacaklarını açıkladı.

Ziraat Bahçesi Parkı'nda çalışmalar Mayıs'ta başlıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil geçtiğimiz aylarda İskenderun Belediyesine devri yapılan Ziraat Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Başkan Dingil Türkiye’nin en güzel parkını yapma konusunda iddialı olduklarını belirtti...

Sakarya Donatım Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından dönüşüm çalışmalarının başlatıldığı Donatım Park kullanıma açıldı. İçerisinde yeni oyun grupları, basketbol sahaları ve oturma alanları bulunan park; çevre düzenlemesi ile birlikte modern bir görünüme kavuştu.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacağı açıklanan Karacasu Park Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Park Gölet Evleri!

Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesinde daire fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlarken, dükkanların metrekare birim fiyatı 35 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Gölet Evleri'nde 130 daire ve 130 dükkan olacak...

sakarya bahçem park Haberi

sakarya bahçem park

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’nin yeni buluşma noktası olacak olan Bahçem Park’ta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Zeki Toçoğlu tarafından ilçeye müjdesi verilen ve ardından ihaleye çıkılan dev projede çevre istinat duvaları tamamlanırken; bina için ise gerekli temel hazırlıkları sürdürülüyor. Kocaali ilçe merkezinde yer alacak olan projenin içerisinde 120 metrekarelik kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun grupları, meydan ve yeşil alanlar yer alacak. 3 bin metrekarelik alanda inşa edilen proje ilçe vatandaşlarının keyifli vakitlerinin adresi olacak.

İlçemize yakışacak proje

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, projede süren çalışmaları yerinde inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Başkan Acar, “İlçemizde vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak, keyifli vakitler geçirmelerine olanak sunacak çok güzel bir çalışma hayata geçiriliyor....