30 / 04 / 2024

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihale tarihi

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihale tarihi

Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun. İhalenin ardından caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihalesi 29 Ağustos'ta!

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Sakarya Demokrasi Meydanı 1. Etap'ın ihalesi 2 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı 1. Etap yenileme çalışmaları için 2 Mayıs Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihale tarihi Haberi

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihale tarihi


Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun. İhalenin ardından caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerde kamuoyu ile paylaşılan bir projenin daha hayata geçirileceğini, Sakarya Caddesi’nin yenileneceğini belirtti. Bölge esnafının isteği üzerine projenin gündeme alındığını ve tamamlanan hazırlıkların ardından ihalenin 29 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Kudüs, Ankara ve İnönü Caddeleri de yenilenecek

Alt yapıdan üst yapıya yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Toçoğlu, “Daha önce Atatürk Bulvarı, Karaağaç Caddesi, Çark Caddesi, Yuvam ve Şal Sokak...