05 / 07 / 2024

sakarya Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri

sakarya Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” dedi.

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor!

İnşası devam eden Büyükşehir Belediyesi Altyapı Tesisleri’ne isim verilmesi için başlatılan anket sona erdi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Anketimize katılan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya eğitim külliyesinde son durum ne? 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi’nde 2. kat tabliyeleri tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce inşaat alanını ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya Unkapanı Meydanı'nın temeli atılıyor!

Sakarya'ya yakın zamanda kazandırılacak Unkapı Meydanı için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meydan inşaatı için yakın zamanda temel atma töreni yapılacağını dile getirdi.

Sakarya İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum ne?

Sakarya'da inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Sakarya Unkapanı Meydan projesi için çalışmalar başladı. Proje hakkında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yakın zamanda inşaat temellerinin atılacağını belirtti. 

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Milletvekili Uncuoğlu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Sakarya'da kentsel dönüşüm işlemleri bakanlık onayıyla başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya'da bakanlık onayıyla kentsel dönüşüm işlemleri başlayacak" dedi.

sakarya Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri Haberi

sakarya Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindi. Yaklaşık 20 dönüm alan üzerinde inşa edilen tesislerin kısa süre içerisinde açılışının yapılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimize tam donanımlı, modern bir altyapı tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Konaklama ve tribün binası

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sporcularımızın gelişimine olumlu katkılar sağlayacak tesislerimizde iki sentetik saha bulunuyor. Konaklama ve tribün binası yapım çalışmalarımız tamamlandı, gerekli düzenlemeler yapılıyor. Konaklama binası içerisinde sporcu odaları, masaj ve seminer salonları ile yemekhane bulunuyor. 850 kişilik tribün binamızda da soyunma ve hakem odaları ile dinlenme alanları yer alıyor” dedi.


Çalışmalar tamamlanıyor

Tesislere, yetiştirdiği yeteneklerle Türk futboluna önemli katkılar sağlamış Ekrem Karaberber’in...