27 / 04 / 2024

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Sakarya Unkapanı Meydan projesi için çalışmalar başladı. Proje hakkında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yakın zamanda inşaat temellerinin atılacağını belirtti. 



Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Unkapanı Meydanı projesinde çalışmalar için düğmeye basıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; yaklaşık 1.500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek yeni meydan ve yer altı şadırvanı ile bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kısa süre içerisinde düzenleyecekleri törenle projenin temelini atacaklarını duyurdu.

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Unkapanı Meydanı’nın temeli kısa süre içerisinde atılacak 

Meydanların toplumu bir araya getiren, kentlerin ruhunu yansıtan özel mekânlar olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Bölgede de yeşili ve ferahlığı ile güzel bir meydan projesini hayata geçirecek, vatandaşlarımızın günlük yaşamlarında nefes alabileceği çalışmayı şehrimize kazandıracağız. Projede çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık bin 500 metrekare alanda tamamlanacak Unkapanı Meydanı’nda vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yer altı şadırvanı da inşa edeceğiz. İnşallah yakın zamanda projemizin temel atma törenini de gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.
 

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!


Geri Dön