05 / 05 / 2024

sakarya engelli hizmetleri

sakarya engelli hizmetleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, yeni yerinde hizmete başladı. Artık engelli kursları, destek ve eğitim hizmetleri şehrin sosyal politika merkezi olan Sosyal Gelişim Merkezi’nden verilecek.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli yaşam merkezini hizmete açtı.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek Eski Reji Sokağındaki Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti. İhalenin başkanlığını Destek Hizmetleri Daire Başkanı Recep Ören üstlendi.

Antalya Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi!

Engelsiz Antalya hedefiyle her projesinde engelli hassasiyetlerini öne çıkaran ve engellilere yönelik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşamını kolaylaştıran hizmetlerini tüm ilçelere yayıyor.

Sakarya Sapanca SGM'nin temeli atıldı!

Sakarya Sapanca SGM'nin temelinin gelecek hafta içerisinde atılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, "Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli ve aileler için birçok eğitsel çalışmanın yapılacağı bu tesislerimizin bir yenisini Sapanca'ya kazandırıyoruz'' dedi.

Sakarya'ya Engelsiz Bakım Evi inşa edilecek!

Dünya Engelliler Günü kapsamında SGM’de gerçekleştirilen programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, engelli yakınlarına müjdeyi verdi. Toçoğlu, “Şehrimize Engelsiz Gündüz Bakım Evi kazandıracağız" dedi

İnegöl Engelli Bakım Merkezi açıldı!

Özel Farabi Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Hizmetleri firmasının yaklaşık 5 milyon liralık yatırımı olan Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi Bursa’nın İnegöl ilçesinde hizmete açıldı.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Afet Koordinasyon Merkezi ve bölgede yer alacak eczanelerin ihalesi gerçekleştirildi, yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi.

Sakarya İtfaiye Merkezi inşaat ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Harmanlık Spor Tesisleri arazisinde inşa edilecek İtfaiye Merkezi ve sentetik saha projesinin ihalesi yapıldı.Komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören’in yaptığı ihaleye 4 firma teklif ver

Sakarya Engelsiz Kafeterya inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Engelli Hizmetleri eski binasında başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Engelsiz Kafe!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Projenin bizim için en önemli, en değerli yanı engelli vatandaşlarımıza sunacağımız istihdam olanağı olacak. İnşallah kafeteryamızda engelli vatandaşlarımız çalışacak” dedi.

Sakarya'da Engelsiz Kafe inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Rahmi Sokak’ta bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binası Engelsiz Kafe’ye dönüştürülüyor.

Konforist Edu Suits engelli dostu!

Tasarımı, dekorasyonu ve öğrencilere sunduğu yüksek standartlardaki hizmetleri ile konforlu bir yaşam alanı hazırlayan Konforist Edu Suites, engelli öğrenciler için özel mekanlar hazırladığı gibi kayıt önceliği hakkı da tanıyor.

sakarya engelli hizmetleri Haberi

sakarya engelli hizmetleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, yeni yerinde hizmete başladı. Artık engelli kursları, destek ve eğitim hizmetleri şehrin sosyal politika merkezi olan Sosyal Gelişim Merkezi’nden verilecek.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Sosyal Gelişim Merkezi içerisinde hizmete başladı. Devam eden Engelli Yaz Kursları’nın yanı sıra engelli vatandaşlar ve aileleri için destek hizmetleri ve eğitimler artık şehrin sosyal politika merkezinden veriliyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi engelli hizmetlerinden yararlanmak ve ya bu hizmetler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar eski terminal alanında inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret edebilir, 281 88 05 numaralı telefonu...