04 / 05 / 2024

Sakarya Engin Özkoç

Sakarya Engin Özkoç

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde 360 ay taksit ve peşinatsız ödeme fırsatı geliyor mu? Kanun teklifi resmen verildi!

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte o kanun teklifi ile ilgili tüm ayrıntılar...

Damacana suya da zam geldi! İşte yeni fiyatlar…

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, damacana su fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.

CHP'den kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması talebi!

CHP, kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması açılmasını talep etti. CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç imzasını taşıyan önergede, kirada oturan dar gelirli vatandaşların kira artışları sebebiyle ekonomik krizi daha fazla hissetmeye başladığı belirtildi.

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Engin Özkoç'tan Tozkoparan çağrısı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kentsel dönüşüm sıkıntılarının devam ettiği İstanbul’un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi için çağrı yaptı.

Engin Özkoç'tan Tozkoparan'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklama!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün İstanbul Esenler'deki çalışmalarınıan sonra Güngören'in Tozkoparan Mahallesi'ne gitti. Özkoç, Tozkoparanlılarla görüştü ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

İzmir'de depremzedelere 5 aylık kira yardımı peşin ödenecek!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İzmirli depremzedelere 5 aylık kira yardımlarının peşin olarak yapılacağını ve 4 bin vatandaşın en kısa sürede yeni evlerine yerleştirileceğini açıkladı. 

Engin Özkoç'tan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması! 

CHP Başkanvekili Engin Özkoç, bugün yapılan Kanal İstanbul ihalesi hakkında açıklamalarda bulundu. Özkoç, " Önceliğimiz gerçekten Kanal İstanbul mudur?" dedi...

Esnaf ve sanatkarların kira borcu yedek ödenekten karşılanabilir!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ekonomiye ilişkin hazırlanan torba teklife yeni maddeler eklenebileceğini ve esnaf ve sanatkarların kiralarının karşılanması yönünde görüşmeler yapılacağını belirtti...

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da yabancılara yapılan arazi satışları TBMM'de!

Sakarya ilinde yabancılara yapılan arazi satışlarına ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya'daki ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Sakarya ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Engin Özkoç Haberi

Sakarya Engin Özkoç

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Adapazarı'nda kent içi otopark sorununu çözmek için üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.




'Kaygı kenti olduk' 

Özkoç, Sakarya'da son dönemde artan asayiş olaylarına dikkat çekerek "Kentimiz artık huzur kenti olmaktan çıktı, kaygı kentine dönüştü" dedi. Özkoç, "İnsanlarımız, sokakta can ve mal güvenliğinden endişe eder hale geldi. Düşünün kent meydanında Türkiye Cumhuriyetimin kurucusu ve önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına bir kişi balyozla saldırıyor, dakikalarca sürüyor, vatandaşlarımız kendi güvenliklerini tehlikeye atarak müdahalede bulunuyor, ancak ortada polis yok. Orada bir kişinin canına kast edilmiş olsaydı ne yapacaktık, kentin en işlek bölgesinde bir tane polis bulunmaz mı, güvenlik tedbiri olmaz mı, anlamak mümkün değil" diye konuştu. 



Stat arazisi...