05 / 05 / 2024

Sakarya Esentepe bulvar

Sakarya Esentepe bulvar

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüs mevkiinde başlatılan yeni bulvar çalışmasının tamamlandığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

DİK Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Vadi Esentepe satışa çıktı. 4800 metrekare alan içerisinde 12 adet villa inşa edilecek. İşte hemen teslim edilen villa projesine ilişkin tüm detaylar... 

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Esentepe Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde inşa ettiğimiz Esentepe Sosyal Tesislerinde artık sona gelmiş bulunuyoruz." dedi

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın hizmete açıldığını söyledi.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde başlattığımız çalışmalarda artık sona yaklaştık. Çalışmalar şuanda yüzde 85 seviyelerinde. Projemizi kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatını canlandıracak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Esentepe'ye yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüs mevkiinde başlatılan yeni bulvar çalışmasının tamamlandığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatını canlandıracak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da hayata geçirilecek olan Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar devam ediyor

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Esentepe bulvar Haberi

Sakarya Esentepe bulvar


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüs mevkiinde başlatılan yeni bulvar çalışmasının tamamlandığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Projeyi şehir için ‘güzel bir gelişme’ olarak niteleyen Başkan Toçoğlu, “Işıklandırması, yaya yolları ve çevre düzenlemeleriyle yeni bulvar şehrimize hayırlı olsun” yorumunda bulundu.


Öğrenciler İstedi Büyükşehir Yaptı

Toçoğlu yaklaşık bir kilometrelik yeni bulvarla ilgili ayrıca, “Şehrimizle ilgili güzel bir gelişmeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Kampüs yolunda yeni bir çalışma başlatılması konusunda üniversite yönetimi ve öğrencilerimizden talepler alıyorduk. Büyükşehir olarak yeni yol için gerekli projeyi hazırladık. Çalışmalara başladık. Bugün hamdolsun projeyi tamamlamış bulunuyoruz. İşte Kampüs ana giriş kapısından başlayan yaklaşık bir kilometrelik bulvar çalışmamız” ifadelerine yer verdi.


Büyük Beğeni Kazandı

Arterde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı...