29 / 04 / 2024

sakarya esentepe içmesuyu hattı son durum

sakarya esentepe içmesuyu hattı son durum

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımımız ile Esentepe bölgesine bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız” dedi.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

sakarya esentepe içmesuyu hattı son durum Haberi

sakarya esentepe içmesuyu hattı son durum


Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımımız ile Esentepe bölgesinin yüksek kesimlerindeki mahallelerine daha bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce hemşerilerimize 40 Milyon TL’yi aşan içmesuyu projelerimizi tanıtmıştık. Hazırladığımız çalışmalar arasında yer alan Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Kampüs yerleşkesindeki terfi merkezi yapım çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz bir yandan da hat döşeme ve kaynak çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.


10,5 Kilometre İçmesuyu Hattı

2,5 Milyon TL değerindeki içmesuyu projesinden Serpan’a bağlı 13 mahallenin yararlanacağını da açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Mahallelerimizin gelecek nüfus projeksiyonuna göre inşasını başlattığımız hat uzun yıllar...