15 / 05 / 2024

sakarya Esentepe İçmesuyu Projesi

sakarya Esentepe İçmesuyu Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Serdivan ilçesindeki 13 mahallenin su yetmezliği sorununa kesin çözüm getirecek.

Esentepe İçmesuyu Projesi'nde çalışmalar başladı!

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların başladığını açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Yaklaşık 2,5 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçen proje ile 13 mahalleye sağlıklı içmesuyu kesintisiz bir şekilde ulaşacak” dedi.

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

DİK Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Vadi Esentepe satışa çıktı. 4800 metrekare alan içerisinde 12 adet villa inşa edilecek. İşte hemen teslim edilen villa projesine ilişkin tüm detaylar... 

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya'nın 19 mahallesine yatırım müjdesi!

Sakarya Karasu’ya bağlı 19 mahalleyi kapsayan Kurudere, Yeşilköy Grubu İçmesuyu Projesinin yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Esentepe Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde inşa ettiğimiz Esentepe Sosyal Tesislerinde artık sona gelmiş bulunuyoruz." dedi

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

sakarya Esentepe İçmesuyu Projesi Haberi

sakarya Esentepe İçmesuyu Projesi

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların başladığını açıkladı. Rüstem Keleş, “SASKİ olarak tüm hemşerilerime sağlıklı içmesuyunu kesintisiz bir şekilde ulaştırmak için yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız yeni bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 2,5 Milyon TL’lik yatırımımızla inşallah Serpan ilçemizin yüksek kesimlerindeki 13 mahallesinin su yetmezliği sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız” diye konuştu.


Çalışmalar kapsamında 10,5 kilometrelik içmesuyu isale hattı inşa edileceğini de açıklamalarına ekleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İçmesuyunu isale etmek amacıyla Kampüs’te başlattığımız terfi merkezi çalışmaları devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde de 10,5 kilometrelik içmesuyu hattımızda çalışmalar başlayacak. Bu proje ile Esentepe, Aşağıdereköy, Çubuklu, Dağyoncalı, Yukarıdereköy, Kazımpaşa, Selahiye, Kuruçeşme, Mahmudiye, Yeşilköy, Beşevler, Meşeli ve Kızılcıklı Mahalleleri, Hızırilyas Su Yönetim Merkezi’nde arıtılan birinci sınıf...