29 / 04 / 2024

sakarya esentepe projeleri

sakarya esentepe projeleri

Serdivan Belediyesi, Bahçelievler, Kazımpaşa ve Kemalpaşa’dan sonra şimdi de Esentepe’de yeni meydan çalışmalarına başladı. Yusuf Alemdar, projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını söyledi.

Sakarya'ya 10,5 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edilecek!

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımımız ile Esentepe bölgesine bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız” dedi.

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

DİK Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Vadi Esentepe satışa çıktı. 4800 metrekare alan içerisinde 12 adet villa inşa edilecek. İşte hemen teslim edilen villa projesine ilişkin tüm detaylar... 

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Esentepe Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde inşa ettiğimiz Esentepe Sosyal Tesislerinde artık sona gelmiş bulunuyoruz." dedi

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde başlattığımız çalışmalarda artık sona yaklaştık. Çalışmalar şuanda yüzde 85 seviyelerinde. Projemizi kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatını canlandıracak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

sakarya esentepe projeleri Haberi

sakarya esentepe projeleri

Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Esentepe mahalle meydanı projesinde ilk kepçe vuruldu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını söyledi. E-5 karayolu üzerinde Esentepe-Sakarya Üniversitesi giriş kavşağındaki 5 bin metrekarelik alanda kurulacak meydan açık otoparkı, sosyal donatıları, dinlenme alanları ve kafeteryası ile bölge halkının yanı sıra şehirler arası seyahat için bu güzergahı kullanan vatandaşların da yeni durağı olacak.

Bin 600 metre özel baskı beton uygulaması ve 3 bin 300 metrekare çim alandan oluşacak meydanın peyzajı ise yılın her günü yeşilliğini koruyan bitkiler kullanılarak yapılacak. Proje kapsamında Esentepe Muhtarlığı da meydan içerisinde kurulacak yeni binasında vatandaşlara hizmet verecek. Başkan Yusuf Alemdar, Büyükşehir Belediyesi tarafından doğalgaz ve kanal çalışmaları tamamlanan...