16 / 05 / 2024

sakarya Fen İşleri Daire başkanlığı nereye taşındı

sakarya Fen İşleri Daire başkanlığı nereye taşındı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol, Zabıta ve Fen İşleri Dairesi Başkanlıkları, Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ’nin karşısında yer alan yeni hizmet binalarına taşındı.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Karasu sahilinde inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı! 

Sakarya'nın Karasu mahallesinde bulunan sahilde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapılar, Karasu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kepçeler yardımıyla yıkıldı. 

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, inşa çalışmaları süren Karasu SGM hakkında açıklamalar yaptı. 

Sakarya Alicanlar Konağı’nda sona gelindi!

Alicanlar Konağı’nda devam eden restorasyon çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Dış cephe tamamlandı. İç kısımlarda sona yaklaştık. İnşallah Mayıs ayında çalışmalarımızı tamamlayarak açılışa hazır hale getireceğiz. ” dedi.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sakarya Korucuk'a yeni Samek merkezi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezinin projesini anlattı. Mutlu, ''SAMEK’leri tüm ilçelerimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Sakarya Mithatpaşa'daki köprü yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından iyileştirme çalışmalarının başlatıldığı Mithatpaşa Köprüsü’nda ilk etap işlemleri tamamlandı.

Sakarya Hendek'in yolları asfaltlanıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, asfalt çalışmalarına Uzuncaorman Mahallesi’nde devam ediyor. Sivritepe, Aşağı Çalıca, Şeyhler, Akarca ve Paşaköy Mahallelerinde başlayan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Hendek'teki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sofular Mahallesi’nde başladıkları 700 metrelik ve Sukenarı Mahallesi’nde başladıkları 550 metrelik yolun asfalt çalışmasını tamamladı.

Sakarya Hendek'e 20 bin ton asfalt!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve uzak mahallelerde, tam gaz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve uzak mahallelerde şuana kadar toplamda 20 bin ton asfalt döküldü.

Sakarya Hendek'te yol genişletme çalışmaları başladı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

sakarya Fen İşleri Daire başkanlığı nereye taşındı Haberi

sakarya Fen İşleri Daire başkanlığı nereye taşındı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol, Zabıta ve Fen İşleri Dairesi Başkanlıkları yeni hizmet binalarına taşındı. Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından İl Özel İdarelerinin tüzel kişilikleri sona ermiş ve bazı taşınır ve taşınmaz mallar Büyükşehir Belediyesi’ne devrolmuştu. Bu devrolan taşınmazlar arasında yer alan Adnan Menderes Caddesi üzerindeki eski İl Özel İdaresi Hizmet binasında Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Koruma ve Kontrol, Zabıta ve Fen İşleri Dairesi Başkanlıkları hizmete başladı.



Sakarya Büyükşehir...