06 / 07 / 2024

sakarya geyve 2 etap asfalt çalışmaları

sakarya geyve 2 etap asfalt çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Geyve'de devam eden alt yapı yatırımlarının sonuna gelindiğini belirtti.

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Teras Beşköprü’de 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı

Sakarya’da 2 dönüm arazi üzerine inşa edilen Teras Beşköprü’de teslimler başladı. İşte modern ve lüks yaşamı birleştiren proje ile merak edilen soruların cevapları…

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Sakarya'da 2 arsa satılıyor! 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Sakarya'da yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilenler...

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 2.5 milyon TL'ye kiraya veriyor!

Reysaş GYO, Sakarya'daki 13 bin 484 metrekarelik deposunun, bin 950 metrekare depolama alanını 5 seneliğine 2 milyon 500 bin TL'ye kiraya veriyor. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi 2 ayda açılacak!

Sakarya'da yapımına başlanan Arifiye Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Merkezin 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

sakarya geyve 2 etap asfalt çalışmaları Haberi

sakarya geyve 2 etap asfalt çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Geyve'de devam eden alt yapı yatırımlarının sonuna gelindiğini belirterek Geyveli kardeşlerimize en güzel hizmeti ulaştırmak için çalışıyoruz. Yakın bir zamanda Geyve'de 2.etap asfalt çalışmalarına başlıyoruz dedi. 


Sakarya Adapostası...