27 / 04 / 2024

Sakarya Geyvede birçok yatırım projeleri uygulanacak

Sakarya Geyvede birçok yatırım projeleri uygulanacak

İlçe ziyaretlerini sürdüren Başkan Toçoğlu, Geyve’de içmesuyundan altyapıya, asfalttan köprülere, SGM’den daha bir çok yatırıma varan hizmetleri hayata geçireceklerini söyledi.

A101 13 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bugün A101'de birçok üründe indirimler sunuluyor!

A101 13 Nisan 2024 haftanın yıldızları ürünlerini internet üzerinden paylaştı. Bugün A101'de birçok seçili üründe indirim fırsatları yer alıyor. 

BİM 12 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de birçok üründe indirim yapılacak...

BİM 12 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. BİM markette 12 Nisan cuma günü seçili birçok ürün raflarda yerlerini alıyor. 

Peugeot'dan birçok modelinde nisan ayı kampanyaları!

Peugeot, nisan ayında müşterilerine çeşitli satın alma seçenekleri sağlıyor. Buna göre, yeni yıla girmemiz ile beraber birçok otomobil üreticisi, çeşitli kampanyalar ile karşımıza çıkıyor.

BİM 9 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Bu salı BİM'de birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

BİM, 9 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı günü birçok gıda ürününde indirim var. 

Migros'ta bayrama özel 1 alana 1 bedava kampanyası! Migros'ta birçok üründe indirim var...

Migros Market, 4 Nisan'da başlayan ve 6 Nisan'a kadar sürecek olan kampanyada birçok üründe 2 al 1 öde fırsatı sunulacak. 

ŞOK 6 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı! ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim fırsatı sunulacak!

ŞOK markette bu cumartesi birçok seçili üründe indirimler sizleri bekliyor. ŞOK 6 Nisan 2024 Cumartesi kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Seçili birçok ürünler indirimli olarak raflarda yerini alacak. 

BİM'de bu cuma halı yıkama makinesinden, mutfak eşyalarına kadar birçok üründe indirim var!

BİM 5 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı. BİM'de bu hafta; halı yıkama makinesinden, küçük ev aletlerine, beyaz eşyalardan, teknolojik ürünlere, kozmetik malzemelerden, mutfak eşyalarına kadar birçok kategoride ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerini alıyor.

ŞOK 3 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 3 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta 3 Nisan 2024 Çarşamba günü seçili birçok üründe indirim uygulanacak. 

BİM 2 Nisan 2024 Aktüel ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu Salı BİM’de Ramazan Bayramı’na özel birçok üründe indirim var..

BİM'de 2 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre BİM'de bu salı birçok seçili üründe indirim yapılacak. İşte BİM'de raflarda yerini alacak olan indirimli ürünler!

ŞOK Market 30 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Bu cumartesi ŞOK'ta birçok üründe indirim fırsatı!

ŞOK Market 30 Mart 2024 Cumartesi aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu cumartesi birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! ŞOK'ta birçok seçili ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK Market 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK markette bu hafta temizlik ürünlerinden, gıdaya birçok seçili üründe indirim fırsatı var. ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu ürünleri.

A101 21 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe birçok üründe fırsatlar sunuluyor!

A101 21 Mart Perşembe indirimli ürünler fırsatlar kataloğunu paylaştı. Bu perşembe A101'de seçili birçok üründe indirim sunuluyor. Buna göre, perşembe günü beyaz eşyadan, televizyona, gıdadan birçok ürüne kadar fırsatlar raflardaki yerini aldı. İşte A101 21 Mart 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğ

Sakarya Geyvede birçok yatırım projeleri uygulanacak Haberi

Sakarya Geyvede birçok yatırım projeleri uygulanacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı ve Hendek’in ardından ilçe ziyaretlerine Geyve’de devam etti. İlçede devam eden yatırımları beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile inceleyen Toçoğlu, projelerde gelinen son aşamalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler aldı.

GÜNEYİN ATIKSULARI KARADENİZ’E

Pamukova ve Geyve ilçelerine hizmet sunacak atıksu arıtma tesislerinin yapım çalışmalarını değerlendiren Toçoğlu, “Yaklaşık 8,5 milyon liralık projemiz 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Modern ve son derece ileri teknoloji ile inşa edilen atıksu arıtma tesisimiz güney bölgesine uzun yıllar hizmet sunacak. Tesiste mekanik parçaların montajı tamamlanmak üzere. İnşallah bu yatırım güney bölgesindeki tüm evsel ve endüstriyel atıkları toplayacak ve bu merkezde...