26 / 07 / 2024

Sakarya Gölpark ihalesini kim kazandı

Sakarya Gölpark ihalesini kim kazandı

Serdivan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.

Nef Arsa Sakarya güncel fiyat! 

Nef Arsa Sakarya güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Arsa Sakarya güncel fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Ankara’dan Kapıkule’ye hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “İstanbul-Ankara arasındaki YHT hizmeti için çalışmalara başlayacağız. Projenin önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağımız yaklaşık 4 milyar dolarlık çok önemli bir proje” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Taşköprü Modern Otobüs Terminali'nde ilk kazma vuruldu!

Taşköprü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptığı Şehirlerarası Modern Otobüs Terminali’ne start verdi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Sakarya Gölbaşı Konakları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Göl manzaralı ve yeşilin ortasında yaşama hayali kuranlar için yapımına başlanan proje hızla devam ediyor. Serdivan sırtlarında göl manzaralı konutlar muhteşem manzarası ve kullanışlı mimarisi ile şehrin tektaşı olarak adlandırılıyor.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Sakarya Gölpark ihalesini kim kazandı Haberi

Sakarya Gölpark ihalesini kim kazandı

Serpan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.


Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Salı günü Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşen ihaleye 3 şahıs 2 Ltd. Şt. olmak üzere toplam 5 firmanın katıldığı belirtildi. 4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.


Serpan Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale sürecinin Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın onayının ardından tamamlanacağı ve kesin sonucun da onayın ardından kamuoyuyla paylaşılacağı...