04 / 05 / 2024

Sakarya hal kompleksi

Sakarya hal kompleksi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından projesi açıklanan Yeni Hal Kompleksi sektör esnafının büyük beğenisini kazandı.

Balkabağı 7,50 TL biber 5 TL domates 2.5 TL! Sakarya Hali’nde 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sakarya Hali'nin 9 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadara satılıyor? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 9 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Acur 5,50 ananas 27 balkabağı 14 TL! Sakarya Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sakarya Hali'nin 8 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 8 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Manavgat'ta toptancı hali inşaat ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Manavgat Toptancı Hal Kompleksi inşaatı çalışmaları başladı. Projenin ihale bedelinin 43 milyon TL olduğu belirtildi.

Alanya Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri bulunacak.

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Sakarya Erenler'deki hal tesisleri 38.2 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Sakarya hal kompleksi Haberi

Sakarya hal kompleksi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından projesi açıklanan Yeni Hal Kompleksi sektör esnafının büyük beğenisini kazandı.


İHALE 24 MART’TA

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun projesini açıkladığı Yeni Hal Kompleksi sektör esnafının büyük beğenisini kazandı. Daha önce Başkan Zeki Toçoğlu hal esnafı için yeni bir binanın müjdesini vermiş, ihale hazırlıklarının başlatıldığı da duyurulmuştu. Arifiye Kirazca Mahallesi’ndeki 96 dönümlük alanda hayata geçirilecek yeni hal projesinin yapım ihalesinin ise 24 Mart Perşembe günü yapılacağı kamuoyuna açıklanmıştı.


ESNAFA HAYIRLI OLSUN

Yeni projeyi değerlendiren hal esnaflarından Tahsin Çuhadar, “Hal daha güzel ve modern bir görünüme kavuşacak. Şehir içinden kaldırılıyor olması nedeniyle trafik konusunda da belli bir rahatlığa kavuşmuş olacağız. Bilindiği üzere alanımız da ciddi anlamda genişleyecek. Mevcut yapımız 30 dönümken yeni hal ile birlikte bu rakam 96...