02 / 05 / 2024

sakarya hal

sakarya hal

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ihaleye çıkardığı Arifiye'nin Kirazca Mahallesi'nde Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinin inşa ettirilmesi ve en fazla 29 yıl süreyle işletilmesi işinin düzeltme ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

Sakarya yeni hal projesi hazır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, ilçeye kazandırılan ve planlanan yatırımların toplam bedelinin 115 Milyon TL olduğunu açıkladı.

Balkabağı 7,50 TL biber 5 TL domates 2.5 TL! Sakarya Hali’nde 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sakarya Hali'nin 9 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadara satılıyor? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 9 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Acur 5,50 ananas 27 balkabağı 14 TL! Sakarya Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sakarya Hali'nin 8 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 8 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Sakarya Erenler'deki hal tesisleri 38.2 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Sakarya yeni hal kompleksinde 80 dükkan yer alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da hayata geçirilen toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşaatını inceledi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde yapım çalışmalarının başladığını açıkladı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi için imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi işbirliği ile Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım protokolü imzalandı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

sakarya hal Haberi

sakarya hal

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Resmi Gazete’de 1887/1-1 ilan numarası ile 02.03.2016 tarihinde yayınlanan; ihalesi 24.03.2016 tarihinde yapılacak olan “Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Kirazca Mahallesi, 1 pafta, 60 Parseldeki Sakarya Büyükşehir Belediyesine tahsisli taşınmazın (95.121 m² arsa) içerisine, (80 adet Sebze ve Meyveci Dükkanı- 4 Adet Çay Ocağı -4 Adet Büfe- 6 Adet Dükkan-1 adet Lokanta-1 Adet Kıraathane-1 Adet WC) Sınırlı Ayni Hak tesisi ile; Yeni Hal Binası yapımı ve 29 yıl süreyle işletilmesi ve süre bitiminde belediyeye devredilmesi işi ihalesi” İlan Metninin 7. maddesinde aşağıdaki şekilde düzeltme yapılmıştır.


7 - İhaleye iştirak edecek tüzel kişiliğin ortaklarının en az % 60’ının Toptan Sebze ve Meyve Ticareti ile iştigal ettiğini gösterir belge ile bu tüzel kişiliğin ilan tarihinden en az 90 (doksan) gün...