04 / 05 / 2024

Sakarya Hendek kaçak yapılaşma

Sakarya Hendek kaçak yapılaşma

Sakarya Hendek'te 54 konutluk sitenin 18 dairelik bloğunda çökme meydana geldi. Doğalgaz ve enerji hatlarının kesilmesinin ardından 18 dairelik blok mühürlendi.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

TOKİ Sakarya Hendek 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Hendek sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Hendek’e kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Hendek’te inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Hendek sosyal konut projesi...

Karasu sahilinde inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı! 

Sakarya'nın Karasu mahallesinde bulunan sahilde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapılar, Karasu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kepçeler yardımıyla yıkıldı. 

Akyazı yaylalarındaki 167 kaçak ev yıkılacak!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan yaylalardaki 167 kaçak ev hakkında yıkım kararı verildi. Bina sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Sakarya'nın yaylalarında kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya'nın yaylarında doğal güzelliği bozan ve kaçak olarak inşa edilen yapılar için çalışma başlatıldı. Proje kapsamında betonarme evler yıkıldı.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Zeki Toçoğlu'ndan kaçak yapılarla mücadeleye tam destek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kaçak yapılarla mücadele eden Adapazarı Belediyesi'ne tam destek verdi.

Sakarya'da kaçak yapıya geçit yok!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi makamında ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaçak yapıya taviz gösterilmemesi gerektiğini ve yıkımlar konusunda Adapazarı Belediyesi’nin yanında olduklarını söyledi.

Sakarya Karasu'da hazineye ait arsadaki kaçak yapılar yıkıldı!

Karasu'da hazineye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan iş yerlerinin bazıları yıkıldı. Polis, direniş gösteren bazı iş yeri sahiplerine 'kendiniz kaldırın' dedi.

Ahmet Şahin: Kentsel dönüşümle kaçak yapılaşma azaldı!

Yapı Endüstri Merkezi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kentsel dönüşümle gecekondu ve kaçak yapılaşmaya yönelme imajının kırıldığını belirterek, "Artık gecekondu yıkımları olaylarla değil törenlerle gerçekleştirilmektedir" dedi

Eskişehir'deki kaçak villalar için yönetmelik değişti!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir köyünde kaçak olarak inşa edilen villaların, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyelerinin yaptığı yönetmelik değişikliğiyle kurtarıldığı ileri sürüldü

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Sakarya Hendek kaçak yapılaşma Haberi

Sakarya Hendek kaçak yapılaşma

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde  54 konutluk sitenin 18 dairelik bloğunun zemin katında dün akşam çökme meydana geldi. Bu duruma bağlı olarak duvarlarında çatlaklar oluştu. Binadakiler büyük korku yaşayarak evlerini boşalttı. Yapılan incelemenin ardından doğalgaz ve enerji hatlarının kesilmesinin ardından 18 dairelik blok mühürlendi.


Hendek Kaymakamı Orhan Burhan bina sakinleri ile görüşerek, "Devletimiz güçlüdür. Konut içerisindeki çökmeler hakkında gerek Sakarya Valiliği, gerekse Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü konuyla ilgili olarak haberdar edildi. Yetkili kişiler tarafından geniş bir inceleme yapılacak ve hazırlanacak raporlar doğrultusunda gerekli işlemler yapılacaktır. Konutta oturan vatandaşlarımızın can emniyetleri için boşaltılmasının doğru olacağı düşüncesi ile konuta kimsenin girmemesi adına görevlilerimiz gerekli işlemleri yapıyorlar. Bu blokta kalan vatandaşlarımızın gidecek yerleri olamayanları öğretmenevi ya da otelde konaklamalarını sağlayacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak"...