30 / 04 / 2024

sakarya karasu yol çalışmaları

sakarya karasu yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Karasu’da asfalt çalışmalarına başladı. Ali Oktar, “4 caddemize toplam 15 bin ton asfalt atacağız. Çalışmalarımız kapsamında toplamda 9 kilometre uzunluğundaki caddeler asfaltlanmış olacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Aden Plus projesi, Sakarya Karasu'da Aziziye mevkiinde yükseliyor. Projede topraktan satışlar başladı. Peki Aden Plus'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nordic Villaları 18 ay vade imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Nordic Villaları projesi Ünal Yapı imzasıyla Sakarya Karasu'da hayata geçiriliyor. Projede satışlar başladı. Peki Nordic Villaları projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Sakarya Karasu'da konut yüzde 27, arsa yüzde 69 kazandırdı!

Endeksa'nın  güncel verilerine göre son yıllarda turistik ilgi gören ve altyapı çalışmaları nedeniyle de değerlenen Sakarya Karasu‘da 3 yılda konut fiyatları yüzde 27, konut imarlı arsa fiyatları ise yüzde 69 artış gösterdi. İlçede ortalama konut metrekare fiyatının 1.666 TL olduğu belirtiliyor.

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

sakarya karasu yol çalışmaları Haberi

sakarya karasu yol çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi Karasu’da asfalt çalışmalarına başladı. Ali Oktar, “4 caddemize toplam 15 bin ton asfalt atacağız. Çalışmalarımız kapsamında toplamda 9 kilometre uzunluğundaki caddeler asfaltlanmış olacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karasu’da asfalt çalışmalarına başladı. İlçenin Piri Reis, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz Caddeleri’nin yanı sıra Manavpınarı Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Asfalt sezonunun açılmasının ardından başlattığımız çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Karasu ilçemizde yaklaşık 15 bin ton asfaltın döküleceği kapsamlı bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Toplam uzunlukları 9 kilometre olan 4 caddemiz asfaltlanacak. Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.



Sakarya Büyükşehir...