27 / 04 / 2024

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Aden Plus projesi, Sakarya Karasu'da Aziziye mevkiinde yükseliyor. Projede topraktan satışlar başladı. Peki Aden Plus'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Aden Plus projesi Sakarya Karasu'da Aziziye mevkiinde hayata geçiriliyor. Projede 12 adet daire ve 6 adet müstakil villa yer alıyor. 

Aden Plus'ta yer alan daireler 2+1 tipinde tasarlandı ve 75 metrekare büyüklüğe sahip. Villalar ise tripleks ve 175 metrekare net büyüklüğe sahip. 

Dairelerde ve villalarda yerden ısıtmanın yer aldığı projede, teslimlerin 2024 Haziran'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Projede yer alan dairelerin tümü amerikan mutfağa sahip. Ayrıca daire sahipleri için ortak bir havuz da yer alıyor. Villaların ise bir kısmı havuzsuz bir kısmı da özel havuzlu olacak şekilde tasarlandı. 

Villaların bazıları ön cephede bazıları arka cephede bulunuyor. 

Aden Plus projesi, Adliye'ye, emniyet binasına, markete ve Köfteci Yusuf'a yakın konumda hayata geçiriliyor. Ayrıca proje denize ve Karasu merkeze 700 metre mesafede inşa ediliyor. 

ADEN PLUS AĞUSTOS 2023 FİYAT LİSTESİ 

Aden Plus projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 750 bin Türk Lirası'ndan, ön cephedeki villaların fiyatları 4 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan, havuzsuz villaların fiyatları ise 3 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede 5 aydan 12 aya varan vade fırsatıyla ödeme imkanı sunuluyor. 

Tel: 0 530 136 83 35

Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin ödemelerde 24 ay vade fırsatı!

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!


Geri Dön