28 / 04 / 2024

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Firma: Sirius Yapı A.Ş

Proje: Sirius Florida

Sirius Yapı tarafından İzmir Çiğli Yakakent’te yapımı devam eden Sirius Florida projesi satışa çıktı. Yeni Proje. İşte Sirius Florida ile ilgili ayrıntılar...



İzmir Çiğli Yakakent’te yükselen Sirius Florida, Sirius Yapı imzası taşıyor. Sirius Florida, 5 blokta toplam 181 daireden oluşuyor. Sirius Florida'da 3 tip 1+1, 2 tip 2+1, ve tek tipte de 3+1 daireler bulunuyor.

Projenin ilerleyen süreçlerinde dubleks bahçe ve penthouse daireler de yer alacak.  Projede yerden ısıtma, asma tavan, lake kapaklı mobilyalar gibi insan hayatını kolaylaştırabilecek ayrıntıları bir arada sunuluyor.  Kapalı otoparkın da yer alacağı projede elektrikli araç şarj istasyonları da bulunuyor. 

SİRİUS FLORİDA SOSYAL DONATILARI NELER?

Sirius Florida projesi sosyal donatıları ile de görenlerden tam puan aldı. Sirius Florida'da Açık kapalı havuz, jimnastik salonu spor alanları yürüyüş yolları etkinlik alanları ve özel günler için kapalı havuz başında parti evleri bulunuyor.

 Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

SİRİUS FLORİDA NEREDE?

Sirius Florida’nın hem şehir merkezine çok yakın hem de doğanın içinde olması lokasyon olarak büyük beğeni topluyor.  İzmir  Çiğli Yakakent’te yükselen Sirius Florida, Anadolu Caddesine ve çevre yoluna 2 km, AVM’lere 3-5 km, hastanelere ve birçok özel eğitim kurumuna ise 3 – 4 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin arkasına Yamanlar Dağı ormanları bulunuyor.

 Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

SİRİUS FLORİDA KONUT FİYATLARI NE KADAR? SİRİUS FLORİDA FİYAT LİSTESİ 17 AĞUSTOS 2023

Sirius Florida'da konut fiyatları belli oldu. 1+1,2+1 ve 3+1'den oluşan Projenin fiyatları şu şekilde;

1+1 konutlar 2 milyon 600 bin TL'den,
2+1 konutların fiyatları 4 milyon 100 bin TL'den
3+1 konutların fiyatları ise 5 milyon 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

WEB:http://www.siriusflorida.com/index.html
TEL: 0232 600 1 500

Countryside West'le Kıbrıs'a 450 konutluk 3 yeni proje geliyor!

projeye sor



Geri Dön