28 / 04 / 2024

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Şani İnşaat

Proje: AP Univercity

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..



Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Merkez'de yükselen  AP Univercity  projesinde 133 adet normal ve dubleks rezidans, 10 adet ticari dükkan bulunuyor.

AP Univercity projesi, yüzde 30 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 2 bin metrekare arsa üzerine kurulan proje, 11 bin metrekare kapalı alanıyla büyük ilgi çekiyor.

AP Univercity'de 1+1'den 5+1 dubleks'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.  Ayrıca, kişilerin tercihine göre 1+1 daireler 2+0 olarak veya 2+1 daireler 3+0 olarak düzenlenebiliyor. Bu esneklik öğrenci konaklama kapasitesini artırarak daha fazla kiracıya hitap etme imkanı sağlıyor.

AP Univercity, pandemi dönemi ve sonrasında tercih edilen bir konaklama seçeneği olarak öne çıkan tek kişilik odalarıyla sağlıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor.  Ayrıca, uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla yüksek kira getirisi sağlayarak kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP UNIVERCİTY DAİRE FİYATLARI NE KADAR? AP UNIVERCİTY DAİRE FİYAT LİSTESİ 11 EKİM 2023

Proje kapsamında toplamda 133 adet normal ve dubleks rezidans, 10 adet ticari dükkan bulunuyor. Rezidanslar, 1+1'den 5+1 dubleks odaya kadar farklı seçenekler sunuyor.

1+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Lanmana özel ilk 30 daire için ödeme kolaylığı sunan projede yüzde 30 peşin ödemeşlerde 20 ay vade seçeneği yer alıyor. İkinci bir ödeme fırsatı ise 399 bin lira ön ödemelerde kalanı 20 ay vadelendiriliyor.  

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP UNIVERCİTY SOSYAL DONATILARI NELER?

AP Univercity'de resepsiyon, otel konsepti karşılama, kapalı havuz, sauna, fin hamamı, fitness merkezi ve jakuzi bulunuyor. Ayrıca, etüt salonları, bilgisayar salonları ve oyun odaları gibi sosyal alanlar da mevcut. 

Her bir dairede ise gömme aspriratör, fırın, buzolabı,   çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mutfak dolabı ve vestiyer bulunuyor. 

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP UNIVERCİTY NEREDE?  AP UNIVERCİTY LOKASYON BİLGİSİ!

AP Univercity Projesi, Kırıkkale Üniversitesi Rektörlük yerleşkesinin girişinde, Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde, köşe başında merkezi bir konumda bulunuyor.

WEB: https://apunivercity.com/

TEL:+90 549 920 09 09

ONYX Çayyolu satışta! Yeni proje!

Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade fırsatıyla!

projeye sor



Geri Dön