03 / 05 / 2024

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi ihale

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi ihale

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Sakarya eğitim külliyesinde son durum ne? 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi’nde 2. kat tabliyeleri tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce inşaat alanını ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Doğan Uzun tarafından 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersin'e katı atık transfer istasyonu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin en gözde ilçelerinden olan Erdemli’de Katı Atık Transfer İstasyonu hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Katı Atık Aktarma istasyonu'nun temeli atılıyor!

Siverek'in en önemli problemlerinden biri olan 30 yıllık katı atık depolama problemi hayata geçirilecek olan katı atık aktarma istasyonuyla çözülüyor

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi ihale Haberi

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi ihale


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti. Nüfusun hızla artmasıyla büyüyen ve önem kazanan katı atık sorununun çözülmesi amacıyla yeni bir proje hazırladıklarını söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Sakarya’da toplanmayan ve değerlendirilmeyen atık olmayacağını kaydetti. Başkan Toçoğlu, yaklaşık maliyetinin 100 Milyon TL’yi bulacak yeni yatırımın şehre hayırlı olması temennisinde de bulundu.


20 hektarlık alan

Projenin 20 hektarlık alan üzerinde inşa edileceğini belirten Başkan Toçoğlu, “Yap İşlet Devret modeli çerçevesinde kuracağımız tesis ile atıkların geri dönüşümü, elektrik üretimi, atıktan türetilmiş yakıt ve gübre üretimi gibi çok farklı tesisler bir arada faaliyet gösterecek. Bu proje ile çöpten elektrik, gübre ve gaz üreten bir tesisimiz olacak. İnşallah Türkiye’de örnek alınacak bir...