19 / 05 / 2024

sakarya korucuk yeni konutlar

sakarya korucuk yeni konutlar

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da bulunan orta hasarlı bina sahipleri ve binaları deprem riski taşıyan vatandaşlar için Korucuk’ta inşa edilen 448 konutun tamamlandığını belirtti...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonucu ne zaman açıklanacak? Adapazarı Korucuk kura sonuçları 2020...

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk konut fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

sakarya korucuk yeni konutlar Haberi

sakarya korucuk yeni konutlar


Sakarya’da bulunan orta hasarlı bina sahipleri ve binaları deprem riski taşıyan vatandaşlar için Korucuk’ta inşa edilen 448 konutun tamamlandığını belirten Başkan Toçoğlu, “22 bloktan oluşan sitemiz tamamlandı. Çevre düzenlemelerinin ardından vatandaşımıza teslime hazır olacak. Hemşerilerimiz, 144 ay vadeli, 88 ila 98 bin lira arasına değişen fiyatlarla bu konutlara sahip olabilecek. Hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, katıldığı televizyon programında şehrin gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşlardan gelen sorulara da yer verilen programda, orta hasarlı binalar ve Korucuk’ta yapımı devam eden konutlar ile ilgili gelen soru üzerine Başkan Toçoğlu, “Şehrimizdeki orta hasarlı bina sorununa karşı etkin bir şekilde mücadele verdik. İlçe belediyelerimiz bu binaların yıkımını gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile şehrimizdeki orta hasarlı konutların tekrar incelenmesi konusunda...