03 / 05 / 2024

Sakarya Nuri Bayar Caddesi

Sakarya Nuri Bayar Caddesi

Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak’ta yağmursuyu ve aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı.

Sakarya Müteahhitler Birliği üyeleri sorunlarını aktardı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, yönetim kurulu üyeleri Ali Çelik, Cengiz Bayar, Haldun Bilek ve Hüseyin Emanet SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka'yı ziyaret etti.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nden Hendek Belediye Başkanlığı'na ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Kahya, Cengiz Bayar, Yahya Büyüksaraçoğlu ve Zeynep Alkan Hendek Belediye Başkanlığı'nı devralan İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti.

Sakarya Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak'ta yenileme çalışmaları tamamlandı!

Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak’ta yağmursuyu ve aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Huzur Kent Sakarya'da 55 bin liraya!

Sakarya Akkum'da inşa edilen Huzurkent Evleri'nde fiyatlar 55 bin liradan başlıyor, 120 bin liraya kadar yükseliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden muhteşem proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Terminal’in bulunduğu alana Aile ve Sosyal Gelişim Merkezi inşa ediyor. Başkan Zeki Toçoğlu, projenin detaylarını da kamuoyuyla paylaştı.

Sakarya'nın en büyük Vitra & Artema Showroom'u açıldı!

Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema'dan Vitra & Artema markalarının Yetkili Satıcılık vasfını üstlenen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur Sakarya'nın en geniş Vitra & Artema Showroom'unu hizmete açtı.

TOKİ Sakarya Akyazı'da 384 adet konut ihalesi açıyor!

TOKİ tarafından Sakarya Akyazı'da açılacak ihale bugün saat 14.30'da yapılacaktır...

Sakarya'da kurulacak taş ocağına köylüler karşı çıktı!

Sakarya Yanıkköy’de açılması planlanan taş ocağı için köylüler yürüyüş yaptı. Köylülere İstanbul’dan gelen çevreciler ve Beşiktaş’ın Çarşı grubu da destek verdi

Sakarya'da oturulamaz raporlu evde ölüme davetiye!

Sakarya Geyve'de heyelanda hasar gören eve oturulamaz raporu verildi ancak heyelandan yalnızca bir ev etkilendiği için yardım alamayan ve maddi durumu iyi olmayan yaşlı çift şimdi evinde ölümü bekliyor...

Sakarya Akyazı'da orman yangını çıktı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde çıkan yangında 8 hektarlık alan zarar gördü

Sakarya'daki konutların yüzde 65'i sigortasız!

4 bin kişinin hayatını kaybettiği 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen Sakarya'da ki konutların yüzde 65'inde sigorta bulunmadığı bildirildi.

Sakarya'da 5 ahşap bina 2 milyon 900 bin TL'den satılıyor!

Altındağ Belediye Başkanlığı; Sakarya'da yer alan 5 ahşap binayı satışa çıkardı. Binaların toplam bedeli 2 milyon 900 bin TL olarak belirlendi

Sakarya Nuri Bayar Caddesi Haberi

Sakarya Nuri Bayar Caddesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi’nde başlatılan aydınlatma ve yağmursuyu çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Çark Caddesi’ne bağlanan İtfaiye Caddesi, Yuvam Sokak ve Şal Sokak’ta yenileme çalışmaları gerçekleştirmiştik. Ardından yine bölge esnafının isteği üzerine Dar Sokak ve Postane Sokak’ta başlattığımız yenileme çalışmalarını tamamladık” diye konuştu.



Hayırlı olsun

Gerçekleştirilen çalışmalarla bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu da ifade eden Oktar, “Dar Sokak ve Postane Sokak’ta eski aydınlatmalar kaldırıldı. Yağmursuyu hattı düzenlemelerinin ardından bölgeye şehir mobilyaları ve modern aydınlatma sistemleri yerleştirildi. Esnafımız ve hemşerilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir...