21 / 05 / 2024

Sakarya Pamukova baraj

Sakarya Pamukova baraj

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu" Şehrimizin içme suyunu güvence altına alacak, Pamukova Eskiyayla bölgesinde 100 milyonluk yatırım ile Akçay Barajı inşa ediyoruz" dedi

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya'ya 1,5 milyar lira yatırımla yeni baraj projesi

Sakarya'da şehrin alternatif içme suyu kaynağı için 1,5 milyar liralık yatırımla baraj yapılacak.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Melen Barajı'nın inşaatında son durum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'daki Melen Barajı'nın inşaatını inceledi. Eroğlu, "Melen, İstanbul'un sigortasıdır" diye konuştu.

Akçay Barajı'nın yapımı devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla bölgesinde yapımı devam eden Akçay Barajı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Sakarya Pamukova baraj Haberi

Sakarya Pamukova baraj


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaynarca’ya kazandırılacak 45 kilometrelik içmesuyu hattı ve 6 içme suyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi. Kaynarca Karaboğaz Mahallesi’nde düzenlenen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Gölün Suyu Karadeniz Kıyılarında

Programın açılış konuşmasında söz alan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bugün hem Kaynarca’nın mahalleleri için hem de SASKİ için önemli bir gün. Uzun zamandır bu projenin üzerinde çalışıyorduk. İnsanlara insani tüketim standartlarına uygun su ulaştırmayı temel misyonumuz olarak görüyoruz. Bizi gece gündüz motive eden duygu bu duygudur. Suya hizmet tüm yaratılmışlara hizmettir. Bütün çalışanlarımızla sahadayız. Bu projeyle Sapanca Gölü’nden alınan su; Hızırilyas İçmesuyu Arıtma...