18 / 05 / 2024

sakarya Pamukova Kanalizasyon Hattı

sakarya Pamukova Kanalizasyon Hattı

Yaklaşık 77 kilometrelik Pamukova kanalizasyon hattında çalışmaların tamamlandığını açıklayan Başkan Zeki Toçoğlu, ilçeye içmesuyu müjdesi verdi. Toçoğlu, “Pamukova’mızın geleceğini inşa etmeye devam ediyoruz." dedi

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Akçay Barajı'nın yapımı devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla bölgesinde yapımı devam eden Akçay Barajı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı SASKİ'ye emanet!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Yeni Sakarya Stadyumundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

sakarya Pamukova Kanalizasyon Hattı Haberi

sakarya Pamukova Kanalizasyon Hattı


Yaklaşık 77 kilometrelik Pamukova kanalizasyon hattında çalışmaların tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, ilçeye içmesuyu müjdesi verdi. Toçoğlu, “Pamukova’mızın geleceğini inşa etmeye devam ediyoruz. İlçemizin atıksu sorununu çözdük. Şimdi de bölgeye 82 kilometrelik içmesuyu hattı kazandıracağız. İhalemiz 15 Nisan’da yapılacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Pamukova Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını tamamladığını açıkladı. Toçoğlu, “Yerel seçimlerin ardından hizmet alanımıza dahil olan yeni ilçelerimiz oldu. Hemşerilerimize sağlam altyapı hizmetleri sunmak için hemen çalışmalara başlayacağımızın sözünü vermiştik. İhale süreçlerinin ardından çalışmalarımıza süratle başladık. Hamdolsun bu kapsamda başlattığımız Pamukova Kanalizasyon İnşaatını tamamladık” diye konuştu.


17,5 Milyon TL’lik Yatırım Tamam

Tamamlanan proje kapsamında ilçeye 77 kilometrelik atıksu hattı inşa edildiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Yaklaşık 17,5 Milyon TL’lik proje ile 77 kilometre kanalizasyon hattı...