17 / 05 / 2024

Sakarya Pamukova tesis

Sakarya Pamukova tesis

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe alanında hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya'ya 3 yeni HES geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla havzasında hayata geçirilen Akçay Baraj Projesi’nde gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toçoğlu 3 yeni HES projesinin de müjdesini verdi...

Sakarya Pamukova'ya 46 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Çalışmalarımız neticesinde bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatını canlandıracak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Pamukova tesis Haberi

Sakarya Pamukova tesis


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe alanında hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 30 dönümlük alana kazandırılacağı daha önce duyurulan yatırımın ihalesine 15 Temmuz Cuma günü çıkacaklarını ilan eden Başkan Toçoğlu, ihalenin ardından bölgede çalışmaların derhal başlatılacağı bilgisini paylaştı.


İhale 15 Temmuz’da

Toçoğlu, “Pamukova’ya bu projemizin müjdesini çok kısa bir süre önce verdik. Proje çalışmalarımız o günden bu yana devam etmekteydi. Bugün geldiğimiz noktada yeni yaşam alanının projesi netleşti. Ayrıca ihale tarihi de kesinleşti. İnşallah yeni yatırım için 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkacağız. Mekece ve Bağlarbaşı boğaz manzaraları üzerindeki 30 dönümlük alanda bir tesis inşa edeceğiz. İhalenin ardından derhal çalışmaları başlatacak ve Pamukova’yı yeni yaşam alanı ile buluşturacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Güzellikler Seyredilecek

Başkan Toçoğlu,...