16 / 05 / 2024

sakarya park ihalesi ne zaman

sakarya park ihalesi ne zaman

Zeki Toçoğlu, şehri nehirle bütünleştirecek olan Sakarya Park’ın ihalesinin Mart ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Son meclis toplantısında kredisi için yetki aldığımız Sakarya Nehri Rekreasyonu’nun ihalesine 15 Mart’ta çıkıyoruz” de

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 159 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Topkapı Deprem Parkı için 616 bin 100 TL'lik proje ihalesi!

İBB şirketi BİMTAŞ, 7 Mayıs 2020’de Topkapı Deprem Parkı projesinin hazırlanması hizmet alımı ihalesi gerçekleştirdi. 616 bin 100 TL maliyeti olan ihaleyi Aytaç Mimarlık Mühendislik şirketi aldı. Topkapı Deprem Parkı 215 metrekare alanda kurulacak...

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

sakarya park ihalesi ne zaman Haberi

sakarya park ihalesi ne zaman

2012 yılında, gelecek vizyonuyla hazırlanan tüm projelerini uygulayarak, yatırımlarını bir bir hayata geçiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında hız kesmiyor, yeni yatırımlarına start veriyor. Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri üzerinde iki köprü arasında hayata geçirilmesi planlanan Sakarya Park Projesi ihalesinin 15 Mart’ta gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 2012 yılında şehrimize, yeni yaşam alanları ve hizmetler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 yılında bu hizmet seferberliğimizi artırarak devam ettiriyor, yeni projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” diye konuştu.


İlk etap 120 dönüm

Sakarya Park Projesi’nin açıklanmasıyla birlikte olumlu tepkiler aldıklarını kaydeden Başkan Toçoğlu, “Rüya Proje olarak nitelendirilen rekreasyon projemizden vatandaşlarımız da çok memnun kaldı. Güzel geri dönüşler alıyoruz. İhalesine çıkacağımız, ilk etabı 120 dönümden oluşan rüya projemizde, yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve...