03 / 05 / 2024

sakarya Postane Sokak

sakarya Postane Sokak

Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak’ta yağmursuyu ve aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Sakarya Şal Sokak sil baştan yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışması sonlandı: Şal Sokak sil baştan yenilendi.

Sakarya Şal Sokak'ın altyapısı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şal Sokak’ın altyapısını baştan aşağıya yeniledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Şal Sokak üzerinde başlattığı yenileme projesi kapsamında SASKİ, Şal Sokak’ın altyapı çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Şal Sokak'ta 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Adapazarı Şal Sokak’a müjdesini verdiği yenileme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Bugün itibariyle Şal Sokak'ta 2. etap çalışmaları başladı.

Sakarya Şal Sokak'a yeni yüz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan çalışmayla Şal Sokak yeni yüzüne kavuşturuldu. 1. etap kapsamında bölgedeki altyapı ve yağmursuyu çalışmaları sonlandı.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etap tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında başlatılan Adapazarı Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etapta çalışmalar sonlanıyor.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi'nde çalışmalar başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehir merkezine müjdesi verilen Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı.

Sakarya Şal Sokak'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisine daha imza atacaklarını duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şal Sokak’ta kapsamlı bir dönüşüm başlatıyoruz. Güzergaha yeni bir yüz kazandıracağız" dedi

Sakarya'da Engelsiz Kafe inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Rahmi Sokak’ta bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binası Engelsiz Kafe’ye dönüştürülüyor.

Sakarya Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak'ta yenileme çalışmaları tamamlandı!

Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak’ta yağmursuyu ve aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Sakarya'da yollar yenileme çalışmasıyla genişletiliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak’ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak’ta uygulanıyor.

Sakarya Elektrik Dağıtım yeni yerine taşındı!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), şimdi de hizmet alanlarının yeniden yapılandırmasını gerçekleştirerek, SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezi’ni İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi Fener Sokak No: 3 Kat: 1 adresine taşıdı.

Acıbadem Çeçen Sokak'ta oturanlar bitmeyen inşaattan şikayetçi!

Kentin orta yerinde, Acıbadem'de bir sokak neredeyse üç yıldır savaş alanı gibi. İnşaatlar, hiç bitmeyen kazılar derken sokak şantiyeye çevrildi

sakarya Postane Sokak Haberi

sakarya Postane Sokak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi’nde başlatılan aydınlatma ve yağmursuyu çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Çark Caddesi’ne bağlanan İtfaiye Caddesi, Yuvam Sokak ve Şal Sokak’ta yenileme çalışmaları gerçekleştirmiştik. Ardından yine bölge esnafının isteği üzerine Dar Sokak ve Postane Sokak’ta başlattığımız yenileme çalışmalarını tamamladık” diye konuştu.



Hayırlı olsun

Gerçekleştirilen çalışmalarla bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu da ifade eden Oktar, “Dar Sokak ve Postane Sokak’ta eski aydınlatmalar kaldırıldı. Yağmursuyu hattı düzenlemelerinin ardından bölgeye şehir mobilyaları ve modern aydınlatma sistemleri yerleştirildi. Esnafımız ve hemşerilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir...