07 / 05 / 2024

sakarya sarılık daire

sakarya sarılık daire

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Karasu Ekşioğlu City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Karasu Ekşioğlu City' de daireler 134 bin 500 TL' den başlıyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Unigarden satılık daire fiyatları!

Unigarden projesi Sakarya'da 850 adet konut ve 1 alışveriş merkeziyle hayata geçiyor. Sakarya Üniversitesi'ne 1 dakikalık mesafede bulunan Unigarden satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul satılık daire fiyatları!

Tekfen Emlak Geliştime tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul projesi 11 yüksek blok ve 14 sıra blok halinde yükseliyor. Projedeki sarılık daire fiyatları şöyle:

Seyrantepe Nidapark satılık daire!

Nidapark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer İlçesi'ne bağlı Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Seyrantepe Nidapark satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den meydana geliyor.

Emin Evim Nefes satılık daire

Lokasyon olarak; Sakarya’ya 70 kilometre, İstanbul’a ise 178 kilometre mesafede inşa edilen Emin Evim Nefes satılık daire tipleri; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Panaroma Home Sarıyer satılık daire!

Daire teslimlerinin 2014 Ağustos'ta yapılması planlanan ve İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de yer alan Panaroma Home Sarıyer satılık daire fiyatları hakkında bilgi edinmek için haberimizi okumanız yeterli.

Şile Kilia Konakları satılık daire!

Şile Kilia Konakları satılık daire fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Toplam 104 adet konağın bulunduğu projede yer alan konaklar Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırılıyor...

North İstanbul satılık daire!

North İstanbul satılık daire hakkındaki bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Sarıyer'de Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen projede konutların anahtar teslimlerinin Eylül ayının sonunda yapılması planlanıyor...

Sarıyer North İstanbul satılık daire!

Sarıyer North İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. North istanbul daire teslimleri 2013 Eylül ayında yapılacak...

Sarıyer North İstanbul satılık daire!

Sarıyer North İstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. North İstanbul Evleri' nde daire fiyatları 500 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

sakarya sarılık daire Haberi

sakarya sarılık daire

Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire bulunuyor. 17 blok şeklinde yükselen proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.


Karasu Ekşioğlu City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı. Toplam 17 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede dükkan da bulunuyor.


Karasu Ekşioğlu City projesinde sinema, yüzme havuzu, fitness center, çocuk kreşi, çocuk oyun alanları, botanik bahçesi ve özel plajı bulunuyor.


Karasu Ekşioğlu City' de daireler 134 bin 500 TL' den başlıyor ve 350 bin TL' ye kadar yükseliyor. Deniz manzaralı olan projedeki dairelerde yaşam başladı.


Karasu Ekşioğlu City iletişim

Adres:İzzetin Çalışlar Cad. Dilek Apt. No:41/6 Bahçelievler / İstanbul 

Tel: 0(212) 521 10 40

Web: http://www.eksioglutr.com/

Tülay...