27 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları satılık daire!

Şile Kilia Konakları satılık daire!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Şile Kilia Konakları satılık daire fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Toplam 104 adet konağın bulunduğu projede yer alan konaklar Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırılıyor...



İmsa İnşaat tarafından inşa edilen Şile Kilia Konakları satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 83 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan projenin 13 bin metrekaresi kiralanabilir alan için ayrıldı. 


Şile Kilia Konakları ödeme koşulları!


Şile Kilia Konakları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.


İstanbul Anadolu yakası Şile'de yükselen Şile Kilia Konakları satılık daire tiplerinin tamamı tripleks konak olarak tasarlandı. 80 adet mağazanın yer aldığı AVM'nin açılışının Haziran 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. 


Şile Kilia Konakları satılık daire!


Konakların; Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırıldığı  İmsa İnşaat  Kilia Konakları'nın sosyal olanakları arasında; piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu mevcut.


Şile Kilia Konakları ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ilk etap 24 ay sonra, ikinci etap 36 ay sonra deniliyor. 100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen projenin tasarımında AE Mimarlık imzası bulunuyor. 


2 etaptan meydana gelen Şile Kilia Konakları satılık daire alanları 300 metrekareden başlayıp, 500 metrekareye kadar yükseliyor. Yüzde 70'i yeşil alan için ayrılan projede 104 adet konak bulunuyor. 


Kilia Şile Konakları adres!

https://emlakkulisi.com.tr/kilia-sile-konaklari-adres/260633


Şile Kilia Konakları fiyatları!

http://www.emlakkulisi.com/sile-kilia-konaklari-fiyatlari/259669


Kilia Şile Konakları!

http://www.emlakkulisi.com/kilia-sile-konaklari/258351


Şile Kilia Konakları nerede?

http://www.emlakkulisi.com/sile-kilia-konaklari-nerede/257203


Kilia Şile Konakları iletişim:

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön