17 / 07 / 2024

Sakarya sentetik saha projeleri

Sakarya sentetik saha projeleri

ASFK Yönetim Kurulu Üyeleri ve amatör sporcular ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Şehrimize 6 yeni sentetik saha kazandırdık. Akyazı ilçemize inşa edeceğimiz sentetik sahanın ihalesine de çıktık" dedi

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sakarya Taraklı'ya yeni saha müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı ilçesine kazandırılacak olan spor yatırımının ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide hayata geçirilen Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde gelinen son noktayı açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Sakarya yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “13 bin metrekarelik alanda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şuan projede yüzde 50’lik kısmı geride bıraktık." dedi

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Yasası ile Konya’nın Akşehir ilçesinin bir mahallesi haline gelen Doğrugöz’de, Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan sentetik çim saha çalışmaları tamamlanarak bitirildi.

Bingöl sentetik saha aydınlatmaları yenilendi!

Barakazi, “ Tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları halkımızın hizmetindedir” dedi. Karşıyaka Mahallesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde bulunan sentetik sahanın aydınlatma üniteleri yenilendi.

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Nevşehir Kaymaklı'da sentetik halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımına başlandı.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Akyazı Sentetik Saha’nın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçeye kazandırılan hizmetler ile yeni bir Akyazı’nın doğduğunu aktardı. Toçoğlu, “Yeni projeler geliştirdik. Akyazı Sentetik Saha’nın temelini kısa süre içerisinde atacağız" dedi

Sefer Üstün: Sakarya'da dönüşümün yapılabileceğini göstermeliyiz!

1 Kasım seçimleri için saha çalışmalarına devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün hazırlanan programlarına Erenler İçesinde devam etti.

Sakarya İtfaiye Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Harmanlık spor Tesisleri arazisinde inşa edilecek İtfaiye Merkezi ve sentetik saha projesinin ihalesi yapıldı.

Sakarya sentetik saha projeleri Haberi

Sakarya sentetik saha projeleri


ASFK Yönetim Kurulu Üyeleri ve amatör sporcular ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Şehrimize 6 yeni sentetik saha kazandırdık. Akyazı ilçemize inşa edeceğimiz sentetik sahanın ihalesine de çıktık. Kısa süre içerisinde çalışmaları başlatacağız. Hedefimiz tüm ilçelerimize sentetik saha ve tesis kazandırmak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Üyeleri ile bir araya geldi. Arya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey, basın mensupları ile çok sayıda spor yöneticisi de katıldı.


Önceliğimiz Centilmenlik

Programın açılış konuşmasını yapan Yılmaz Kuzey, “Tüm spor kulüplerimize centilmenliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  ASKF olarak sezon boyunca yaklaşık 6 bin 500 maç yönetiyoruz. Sporcu kardeşlerimizin rekabetlerinde centilmen olmalarına büyük...